Life

Simona Hapciuc de la Survivor România, apel umanitar: „Au nevoie de ajutorul vostru”

Simona Hapciuc de la Survivor România a lansat un apel umanitar înainte de începerea școlii pentru peste o sută de copii.
30.08.2021 | 18:30
Simona Hapciuc de la Survivor Romania apel umanitar Au nevoie de ajutorul vostru
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România, se implică în acțiuni umanitare pe lângă cariera în televiziune.

Antrenoarea de fitness face parte de câțiva ani dintr-o organizație non-profit. Își propune să îi ajute pe cei aflați în nevoie.

ADVERTISEMENT

Vedeta este sensibilizată de poveștile copiilor care nu își permit lucruri normale precum un ghiozdan cu care să se ducă la școală.

Simona Hapciuc de la Survivor România sare în ajutorarea copiilor nevoiași

Co-prezentatoarea de la Star Matinal a postat un mesaj pe Instagram. Prin acesta a încercat să îi sensibilizeze pe urmăritorii ei, în ideea de a participa fiecare cum și cu cât poate. Este vorba de ajutorarea a peste 135 de copii sărmani din satele Nucetu, Radu Vodă și Lupșanu.

ADVERTISEMENT

„Peste 135 de copii din clasele 0-4 din satele Nucetu, Radu Vodă și Lupsanu au nevoie de sprijinul nostru?! Pe 11 septembrie vom ajunge la cei mici înarmați cu ghiozdane pline cu rechizite. Vom face și party cu teatru de păpuși, torturi și foarte multe pizzaaa. Fii alături de noi în campania de combatere a abandonului școlar, este mesajul scris de Simona Hapciuc pe Instagram.

Prietena lui Albert Oprea este de 7 ani implicată trup și suflet în organizația Together for Humanity. A reușit să ajute mii de copii care trăiesc în medii defavorizate.

ADVERTISEMENT

Simona a scris că oamenii nu trebuie neapărat să doneze bani. Ei pot contribui cu orice au la îndemână și le poate fi de folos copiilor pentru a merge la școală.

Face acțiuni caritabile de 7 ani

Se pot dona rechizite, ghiozdane sau chiar și haine. Hapciuc a postat și o fotografie cu copilașii pentru care a făcut acest public, bucuroși de cadourile pe care le-au primit și cu ajutorul cărora vor putea învăța la fel ca orice alt copil din țară.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Fanatik în luna martie a acestui an, la scurt timp după eliminarea de la Survivor România, Simona a vorbit despre importanța de a-i ajuta pe cei loviți de soartă.

A spus că gândul că oamenii pe care i-a întâlnit se bucură de orice lucru mic pe care îl au a întărit-o să reziste în condițiile dificile din Republica Dominicană. Experiența trăită alături de cei de la Together for Humanity timp de 7 ani au făcut-o pe vedetă să privească show-ul de la Kanal D cu mai multă detașare.

 

 

ADVERTISEMENT