Life

Simona Hapciuc de la Survivor România, atac la Culiță Sterp: „Este foarte parșiv și foarte răutăcios”

10.03.2021 | 12:35
Simona Hapciuc de la Survivor Romania atac la Culita Sterp Este foarte parsiv si foarte rautacios
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a lansat un atac dur la adresa lui Culiță Sterp. Antrenoarea de fitness a declarat că bărbatul este parșiv și răutăcios.

Simona Hapciuc a povestit că problemele din echipa Faimoșilor nu au început din cauza lui Zanni. Potrivit acesteia, neînțelegerile au apărut odată cu venirea lui Sebastian Chitoșcă în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că Sebastian și Culiță Sterp au caractere asemănătoare, precizând că nu sunt cele mai agreabile. Din punctul ei de vedere, cei doi sunt responsabili cu apariția problemelor din echipă.

Simona Hapciuc de la Survivor România, atac la Culiță Sterp: „Este foarte parșiv și foarte răutăcios”

Simona Hapciuc a precizat că Zanni este nevinovat: „eu l-am iubit și il iubesc pe Zanni foarte mult, m-am regăsit în povestea lui de viață. Este un copil foarte bun și un suflet bun”.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam la Dimitrie, copilul meu, și mă gândeam că el nu are tată, dar mă are pe mine și mă gândeam că nu aș vrea ca Dimi să ajunga ca Zanni sau ca alți copii. Nu sunt supărată pe Zanni, nu pot fi supărată pe el,” a declarat ea, potrivit Cancan.

Potrivit antrenoarei de fitness, problemele au început de la venirea în echipă a lui Sebastian Chitoșcă: „problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare”.

ADVERTISEMENT

„La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile. Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culiță s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni”, a spus aceasta.

Vedeta a mărturisit că nu agreează deloc comportamentul lui Culiță Sterp: „Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept”.

ADVERTISEMENT

„Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă”. Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!”, a mărturisit Simona Hapciuc.

ADVERTISEMENT