Life

Simona Hapciuc de la Survivor România, prima apariție cu fiul ei într-un platou. Ce a observat toată lumea la Dimi

22.04.2021 | 11:26
Simona Hapciuc de la Survivor Romania prima aparitie cu fiul ei intrun platou Ce a observat toata lumea la Dimi
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc de la Survivor România a apărut pentru prima oară într-un platou de televiziune alături de fiul ei, Dimitrie, despre care a vorbit de nenumărate ori, pe care îl crește singură și îl consideră principalul ei motiv de a trăi.

Faimoasa a vorbit despre băiatul ei, despre cum este relația dintre mamă și fiu și cât de greu i-a fost să îi ofere educația pe care o merită, luptând de una singură.

ADVERTISEMENT

Ex-concurenta de la Survivor România a spus că se regăsește aproape în totalitate în fiul ei și nu îi convine asta, mai ales când observă defectele pe care încearcă să și le corecteze și ea, adultă fiind.

Simona Hapciuc de la Survivor România, alături de fiul ei într-un platou tv

„El este oglinda mea și văd în el ceea ce fac eu și nu-mi convine și nimănui nu-i convine să-și vadă așa părțile”, a declarat Simona Hapciuc în emisiunea Corneliei Ionescu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fiul Simonei nu era foarte comod în platoul emisiunii online, dar asta nu a mirat-o pe mămică. Aceasta a spus că băiatul ei este încăpățânat și nu îi place camera de luat vederi, deci nu crede că va avea un viitor în televiziune.

„Nu prea suportă să îi fac fotografii sau clipuri”

„Nu-l văd pe sticlă. Nici acasă nu prea suportă să îi fac fotografii sau clipuri. Nu-l văd o persoană care să-și dorească să fie în lumina reflectoarelor, să fie atenția pe el”, a adăugat blondina.

ADVERTISEMENT

Micuțul le-a dat bătăi de cap celor din regie, dar și prezentatoarei și mămicii căci nu a vrut să stea într-un loc. La un moment dat s-a supărat foarte tare pe niște baloane de ale căror ață s-a agățat, iar Alex Mihei, colegul Corneliei Ionescu a intervenit pentru a-l ajuta pe băiețel.

La un moment dat, Dimi a început să plângă cerându-i mamei sale să dea televizorul din platou mai tare, care era mutat pe desene animate. Mămica l-a luat în brațe încercând să-l liniștească, iar Cornelia Ionescu a început să își piardă răbdarea fiindu-i din ce în ce mai greu să îi pună întrebări fostei concurente de la Survivor România.

ADVERTISEMENT