Life

Simona Hapciuc de la Survivor România s-a mutat în casă nouă! Imagini inedite cu locuința vedetei

31.03.2021 | 16:18
Simona Hapciuc de la Survivor Romania sa mutat in casa noua Imagini inedite cu locuinta vedetei
Simona Hapciuc, fostă concurentă Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România, s-a mutat în casă nouă! Vedeta le-a împărtășit fanilor câteva imagini din apartamentul în care locuiește acum, situat la etajul 4 al unui bloc din Capitală.

Vedeta și-a făcut ultimele achiziții pentru noul ei cămin, printre care și o oglindă imensă unde să se admire în fiecare dimineață înainte de ieșitul în oraș.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness a spus pe Instastory că a fost nevoită să se descurce singură cu toate cumpărăturile, cărând tot ce și-a luat petru apartamentul ei până la etajul 4.

Simona Hapciuc de la Survivor România s-a mutat într-un apartament nou

„Mașina mea este burdușită de bagaje, printre care și o oglindă super-mare, asta care îmi stă mie în cap și merg să le duc la noul apartament și bineînțeles că va trebui să le car eu de una singură. V-am zis că apartamentul este la etajul 4 din 4 și bineînțeles că nu am lift și în seara asta voi face sală. 

ADVERTISEMENT

Ăsta e și motivul pentru care nu m-am reapucat de sport până acum. Am zis că aștept până pe 1 aprilie ca să termin cu mutatul, pentru că știam că o să am super-multe lucruri de mutat și să le urc până la etajul 4 e ca și cu aș face cinci ore de sală”, le-a povestit Simona Hapciuc de la Survivor România fanilor de pe Instagram.

simona hapciuc
Simona Hapciuc de la Survivor România le-a arătat fanilor ei apartamentul în care s-a mutat

Vedeta a dezvăluit fiecare colțișor din casă

Apartamentul în care s-a mutat blondina este unul destul de spațios, fosta concurentă a show-ului de la Kanal D bucurându-se și de o terasă destul de mare.

ADVERTISEMENT

Are atât de mult loc încât se poate plimba cu trotineta prin casă, după cum le-a arătat chiar ea urmăritorilor de pe rețeaua de socializare unde este extrem de activă.

Antrenoarea este pe final cu mutatul, iar aseară a reușit să își pună deja perdelele în geam, iar pentru asta a trebuit să se urce pe o scară căci nu ajungea altfel.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România i-a dus apoi pe urmăritorii ei prin bucătărie, arătându-le inclusiv ce are în frigider: două sticle cu apă, portocale, șnițel vegetarian și ciocolată.

 

ADVERTISEMENT