Life

Simona Hapciuc de la Survivor România și-a schimbat look-ul! Cum s-a afișat antrenoarea de fitness

Simona Hapciuc de la Survivor România i-a obișnuit pe fanii ei să apară mereu în ținute extrem de sexy, însă de data aceasta a apelat la o schimbare.
02.06.2021 | 13:25
Simona Hapciuc de la Survivor Romania sia schimbat lookul Cum sa afisat antrenoarea de fitness
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România, și-a schimbat look-ul! Actrița și antrenoarea de fitness pe care publicul a putut-o urmări în reality-show-ul de la Kanal D a adoptat un stil care nu are nicio legătură cu felul în care a apărut până acum.

Frumoasa blondină a postat niște fotografii pe Instagram în care apare mai mult îmbrăcată decât dezbrăcată. Vedeta a adoptat un look de bad girl, asemănător unei cântărețe de muzică rap.

ADVERTISEMENT

Cu șapca pusă invers pe cap, blugi, hanorac și bocanci, Simona Hapciuc a dovedit că poate fi destul de versatilă din punct de vedere vestimentar.

Simona Hapciuc de la Survivor România nu se mai teme de singurătate

Există și un motiv pentru care Simona s-a îmbrăcat așa. A dorit să transmită un mesaj puternic tuturor femeilor, un mesaj de încurajare a independenței acestora, unul feminist.

ADVERTISEMENT

Actrița care își crește singură copilul nu se plânge deloc de acest lucru. Ba tocmai asta vrea să le transmită mamelor singure ori femeilor care se tem de singurătate.

„Să fii singur poate fi considerat ceva periculos pentru o vreme. Odată ce te obișnuiești începi să simți pacea. Și să nu mai vrei să mai ai de-a face cu oamenii”, a scris Simona Hapciuc de la Survivor România pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de look și mesajul blondei a fost bine recepționat de urmăritorii de pe rețeaua de socializare unde postează cel mai des.

simona hapciuc
Simona Hapciuc a adoptat un nou look. Foto: Instagram

A fost una dintre concurentele controversate ale emisiunii

Aproape 1.000 de oameni au apreciat schimbarea ei stilistică, printre care și buna ei prietenă Roxana Nemeș. Pe lângă inimioare și pupici, unii fani au rămas blocați în a comenta reality-show-ul din care sportiva a făcut parte.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Vedeta s-a remarcat prin caracterul ei puternic și nu s-a temut să intre în conflicte chiar cu unii dintre băieți.

Cel mai cunoscut conflict pe care aceasta l-a avut a fost cu Culiță Sterp, pe care l-a acuzat în Dominicană de misoginism.

Tensiunea s-a transferat și în afara competiției, Simona intrând în clinciuri cu apropiații lui Culiță. Pe Instagram, vedeta și Geta, sora cântărețului, și-au adresat o serie de mesaje care au amplificat scandalul iscat după eliminarea acesteia de la Survivor România.

 

ADVERTISEMENT