Life

Simona Hapciuc, ”interzis” la plăceri carnale pentru șamanism și ayahuasca: ”Va fi un fel de Survivor”

Fosta concurentă Survivor, Simona Hapciuc, va face ritualuri cu șamanii în Peru. Pregătirea durează șase luni și presupune multe sacrificii. Ce beneficii are această călătorie
26.05.2023 | 13:30
Simona Hapciuc interzis la placeri carnale pentru samanism si ayahuasca Va fi un fel de Survivor
Simona Hapciuc se abține de la plăceri pentru pleacrea in Peru
ADVERTISEMENT

Simona Hapicuc a reintrat în atenția publicului după ce a participat la Survivor 2021.Cu toate că a părăsit competiția după câteva luni, vedeta a spus că experiența din Dominicană nu a fost atât de dificilă pentru ea. Viața a fost foarte dificilă cu Simona Hapciuc. A crescut fără părinți și a fost nevoită, la un moment dat, să doarmă în parc. Acum, sportiva spune că trece printr-o perioadă destul de complicată. Astfel, a luat o decizie care speră că-i va schimba viața.

Simona Hapciuc se pregătește să plece în Peru. Vedeta se abține de la toate plăcerile

Fosta concurentă de la Survivor 2021 susține că a ajuns să fie foarte dezorientată și copleșită de toate lucrurile din viața ei. Vedeta din serialul Trăsniții susține că nu se mai regăsește și a ajuns să apeleze la soluții de avarie. Simona Hapciuc a spus pentru FANATIK că va face o călătorie spirituală în Peru.

ADVERTISEMENT

„Sunt într-o căutare a mea. Am ajuns la concluzia la 33 de ani că nu mă cunosc, nu știu cine sunt și ce vreau de la viață. Azi vreau să fac una, mâine alta, poimâine vreau să îmi dau demisia.

Simt că sunt dezechilibrată și nu m-am regăsit. La sfârșitul lui octombrie voi pleca două săptămâni în Peru, în jungla amazoniană pentru a sta într-un retreat și a face ayahuasca”,  a declarat Simona Hapciuc.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, pregătire pentru retreat-ul cu vracii: ”Pregătirea este ca un post foarte riguros”

Ayahuasca este un amestec de plante care se bea în cadru ritualic prin pădurea Amazoniană. Oamenii care trăiesc experiența spun că a fost transformatoare. Însă pentru a putea avea parte de o astfel de experiență, trebuie o pregătire în prealabil. Simona Hapciuc a dezvăluit cum se pregătește.

„Deja am intrat în pregătire. Această pregătire este ca un post foarte riguros. Asta înseamă șase luni fără contact sexual. Pentru mine este ușor pentru că nu sunt cu nimeni. Trebuie șase luni să mănânc vegan, dar eu oricum sunt vegană.

ADVERTISEMENT

Șase luni fără cluburi și distracții, dar eu avându-l pe cel mic acasă mereu plec prima de oriunde. Fără alcool sau tutun, iar este ușor pentru mine pentru că nu beau și nu fumez.

Pentru mine această pregătire de șase luni este ușoară pentru că nu am fost nevoită să schimb prea multe”, a mai spus vedeta Survivor pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc: “Va fi un fel de Survivor, dar cu experiențe diferite, mai intense”

Antrenoarea de kickboxing va fi însoțită de un amic în Peru. Cei doi vor să experimenteze împreună ritualurile specifice zonei și speră că se vor întoarce cu o experiență inedită.

„Pachetul pe care l-am ales împreună cu un prieten cu care voi merge este un pachet de două săptămâni. Vom ateriza în Peru de unde ne vor lua ghizii.

Apoi timp de două săptămâni vom sta într-un resort, undeva rupți de tehnologie, rupți de lumea exterioară. Va fi un fel de Survivor, doar că experiențele de acolo vor fi total diferite, mai intense.”, a mai declarat ea.

“Vom fi scoși de vraci și șamani din resort și ni se vor da plante cu efect halucinogen”

Vedeta a vorbit și despre subiectul ușor tabu al acestui ritual. Plantele cu efect halucinogen. Se pare că ritualurile cu astfel de plante necesită supravegherea din partea vracilor. Simona este însă convinsă că toată călătoria o va transforma total.

„În cele două săptămâni vom mânca doar ce ne vor da vracii, doar mâncarea pământului. Vom mânca doar fierturi de-ale lor, fără condimente, fără sare, fără nimic. Există anumite ore, la 16.00 și la 5.00 dimineața la care se fac ritualurile în sine. Suntem scoși de vraci și șamani din resortul acela. Știu că ni se oferă niște plante medicinale halucinogene. Nu au efect de droguri pentru că au efect halucinogen și de curățare a corpului.

Vom face multă meditație. Eu meditez de multă vreme și aici. Mă trezesc dimineața la 4.00 și meditez. Sunt foarte entuziasmată de această călătorie. Sunt sigură că mă voi întoarce din Peru și o să știu ce trebuie să fac cu viața mea. Îmi voi da seama în ce direcție să o apuc”, a mai spus Simona Hapciuc pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT