ADVERTISEMENT
Life

Simona Hapciuc le dă lovitura de grație Faimoșilor de la Survivor România. Lumea a reacționat: „Trădătoareo”

Autor: Dan Suta | 05.05.2021 | 17:25
Simona Hapciuc le dă lovitura de grație Faimoșilor de la Survivor România. Lumea a reacționat: „Trădătoareo”
Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram

Simona Hapciuc a schimbat tabăra! Fosta concurentă de la Survivor România i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii cu o fotografie pe care a postat-o în mediul online, iar oamenii i-au sărit în cap.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness care a făcut parte din echipa Faimoșilor în reality-show-ul de la Kanal D este acum o susținătoare a Războinicilor, ori cel puțin asta reiese din cel mai nou mesaj pe care l-a postat pe contul ei de Instagram.

Cu o banderolă albastră legată de braț, Simona a scris un mesaj elocvent care i-a pus pe gânduri pe mulți, iar unii internauți au sărit să îi reproșeze că este o trădătoare.

Simona Hapciuc îi susține pe Războinici la Survivor România

„Nu am nimic de-a face cu lumea celebrității”, este mesajul pe care l-a scris Simona la imaginea publicată pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fotografia și textul vedetei au fost aspru taxate de cei care o urmăresc deoarece majoritatea fanilor ei țin cu echipa roșie și nu cu cea albastră de la Survivor România.

simona hapciuc survivor românia
Aceasta este imaginea pentru care Simona Hapciuc de la Survivor România a fost aspru criticată pe Instagram

„Te-ai dat cu dușmanii”

„Trădătoareo!; Am vrut să zic că te-ai dat cu dușmanii, am zis să nu fiu rea, dar chiar ai făcut-o; Ai uitat echipa faimoșilor?; Oncescu 2, așa ești tu pentru fanii faimoșilor;

Te-ai ajuns și tu; Haaaapciuc! (ptiu, alergia asta la Războinici); Trădare curată; Te credeam altfel”, sunt doare câteva dintre comentariile pline de reproșuri scrise pe Instagram de urmăritorii Simonei.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a început să se apropie mai mult de foștii concurenți de la Războinici după ce a venit din Republica Dominicană. Recent, vedeta s-a întâlnit cu Musty și Maria Hângu cu care s-a simțit foarte bine și a ținut și atunci să împărtășească asta cu fanii ei.

Conflictele din ultima perioadă s-ar putea s-o fi schimbat pe Simona din moment ce a ajuns să își asume public faptul că nu mai are nimic de-a face cu echipa Faimoșilor, deși în anumite interviuri a declarat că ține în continuare cu echipa din care, culmea, a făcut parte.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!