Life

Simona Hapciuc, noi dezvăluiri despre scandalul cu Nasrin, de la Antenă: “Am ajuns la terapie din cauza ei”

Simona Hapciuc a făcut noi dezvăluiri despre scandalul dintre ea și Nasrin. Fosta prezentatoare tv neagă că între ea și colega de emisiune ar fi existat lovituri dure
07.12.2021 | 19:34
Simona Hapciuc noi dezvaluiri despre scandalul cu Nasrin de la Antena Am ajuns la terapie din cauza ei
Simona Hapciug neagă ca a lovit-o pe Nasrin. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Invitată, marți, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Simona Hapciuc a vorbit despre scandalul în care a fost implicată în urmă cu aproximativ două săptămâni. Fosta concurentă „Survivor România” a fost acuzată de colega sa de la Antena Stars, Nasrin, că a lovit-o în baia trustului de televiziune.

Vedeta a povestit, pas cu pas, conflictul în care a fost implicată. Simona neagă ca ar fi lovit-o pe colega sa de la matinal. Conform spuselor sale, Nasrin a vrut să o pălmuiască, iar ea doar s-a apărat.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc neagă că între ea și colega de matinal ar fi existat lovituri dure

Tânăra, devenită celebră după participarea la „Survivor”, neagă vehement că ar fi lovit-o pe colega sa de emisiune. După cum ea povestește, în baia de la Antena Stars ar fi existat doar o ceartă mai aprinsă.

Simona Hapciuc susține că Nasrin ar fi avut un comportament deplasat față de ea, atât în timpul emisiunilor, cât și în afara acestora. Bruneta ar fi jignit-o în repetate rânduri, numind-o la un moment chiar „nulitate”. În dimineața zilei de 26 noiembrie, Simona Hapciuc nu a mai rezistat și a vrut să discute cu colega ei.

ADVERTISEMENT

La finalul ediției Star Matinal, Nasrin ar fi mers la baie, iar fosta concurentă „Survivor” a urmat-o. Simona Hapciuc recunoaște că era extrem de supărată și a înjurat-o pe colega sa de platou, moment în care bruneta ar fi încercat să îi dea o palmă. După spusele ei, pentru a se apăra, Simona Hapciuc a împins-o pe Nasrin în perete.

„Asta a fost greșeala mea, că fiind foarte nervoasă am început să o înjur. Bine, nu am înjurat-o pe ea. Am spus pe un ton pe care nu pot să-l reproduc: ‘Mai am o lună, lasă-mă în…colo. Nu te mai suport. Mi-ai distrus viața. Mi-ai făcut 4 luni un calvar’. Moment în care ea a încercat să-mi dea cu palma și eu am prins-o de mâini și am împins-o.”, a declarat fosta prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, colegii celor două au intervenit. Nasrin a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Simona Hapciuc a fost concediată de la emisiunea „Star Matinal”. Cu toate acestea, blondina afirmă că totul este o exagerare din partea colegei ei, menită să îi facă rău.

Simona Hapciuc, la terapeut din cauza lui Nasrin?

Încă de la începutul venirii sale în emisiunea „Star Matinal”, între Simona Hapciuc și Nasrin au existat neînțelegeri. Vedeta show-ului „Mămici de pitici cu lipici” ar fi încercat să-i intre pe sub piele prezentatoarei, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

Rolul de co-prezentatoare a emisiunii „Star Matinal” a obosit-o foarte tare pe Simona Hapciuc și s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul unui terapeut. A încercat, chiar, în repetate rânduri să își dea demisia, după ce băiețelul ei ajunsese să se întrebe de ce plânge mama lui atât de mult.

„Erau tot felul de răutăți care veneau din partea ei. Când vorbeam cu ea și nu vorbea înapoi cu mine. Și pe post și în afara postului. Eu deja ajunsesem să mă rog de șefii mei să mă dea afară. Ideea e că eu ajunsesem la terapie din cauza ei. Plecam de la emisiune, mă duceam acasă și plângeam. M-a găsit fiul meu plângând în baie. A trebuit să-i spun că plâng pentru că mă doare capul.”, a dezvăluit Simona Hapciuc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameri Nasrin (@ameri_nasrin)

De cealaltă parte, Nasrin a ajuns la spital, după conflictul cu Simona Hapciuc, iar FANATIK a aflat că scandalul dintre cele două va fi tranșat în instanță.

ADVERTISEMENT