Life

Simona Hapciuc, poveste de viață dureroasă. Prin ce chinuri a trecut concurenta Survivor România 2021

13.01.2021 | 21:32
Simona Hapciuc poveste de viata dureroasa Prin ce chinuri a trecut concurenta Survivor Romania 2021
Frumoasa brunetă a acceptat provocarea Survivor din dorința de a-și depăși limitele. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actriță, vedetă de televiziune, antrenor de fitness și concurentă în cel mai dur reality show difuzat vreodată pe micul ecran. Cu o așa carieră în spate, la doar 31 de ani, ai crede că nu i-a lipsit niciodată nimic.

Ei bine, Simona Hapciuc, căci despre ea vom vorbi în rândurile următoare, este dovada vie a faptului că poți atinge succesul chiar și atunci când viața se încăpățânează să-ți pună piedici. Într-un interviu acordat chiar înainte de a porni spre Republica Dominicană, frumoasa brunetă a găsit puterea să vorbească deschis despre unul dintre cele mai dureroase episoade care i-au marcat existența.

ADVERTISEMENT

Are legătură cu fostul partener de viață și cu atitudinea acestuia față de băiețelul lor, ce se pregătea să vină pe lume. Deși la început era entuziasmat la gândul că își va întemeia o familie, bărbatul s-a lăsat influențat de mamă și a pus capăt căsniciei. Nu înainte, însă, de a-i propune vedetei să facă avort.

Simona Hapciuc se destăinuie. Cum a ajuns să-și crească singură  fiul

Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit. Atunci mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie.

ADVERTISEMENT

Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mama. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu.

Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi. L-a văzut pe fiul meu din întâmplare de câteva ori. Nu a avut nicio reacție.

ADVERTISEMENT

Am încercat să iau legătura cu el, mă gândeam că ar putea încerca să treacă să îl vadă și să încerce să lege o relație cu cel mic. Nu am nicio pretenție financiară. A spus că nu îl interesează.

Bunica paternă nu l-a văzut niciodată. A venit să mă întrebe cât costă să fac avort, a fost ultima noastră întâlnire. A fost un șoc pentru mine când am văzut că încearcă să mă convingă. Discuția cu ea mi-a lăsat un gust amar.

ADVERTISEMENT

Nu îl voi obliga niciodată să fie tată, nici măcar cu numele în certificatul de naștere. Când se va simți pregătit, probabil va veni singur”, a dezvăluit Simona Hapciuc pentru click.ro.

ADVERTISEMENT