Life

Simona Hapciuc și-a făcut testamentul. Fosta concurentă de la Survivor România, anunț șocant

Simona Hapciuc a luat o decizie radicală în ceea ce-l privește pe fiul său. Blondina i-a asigurat băiatului un viitor lângă o altă persoană.
03.09.2021 | 08:32
Simona Hapciuc sia facut testamentul Fosta concurenta de la Survivor Romania anunt socant
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România își crește singură copilul, după ce a fost părăsită de iubit chiar când a aflat că este însărcinată. Blondina nu mai are rude în viață, dar se bucură de ajutorul unei bune prietene.

Vedeta show-ului „Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars, a dezvăluit că și-a făcut testamentul în urmă cu ceva vreme, dar nu este vorba de averea pe care o are, ci despre fiul său.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc are o frică foarte mare în ceea ce-l privește pe copil, de aceea s-a asigurat că micuțul în vârstă de 3 ani nu va ajunge în grija statului, asta în cazul unei tragedii care i s-ar putea întâmpla ei.

Simona Hapciuc, decizie radicală. Blondina a stabilit cu cine rămâne Dimitrie, fiul ei

În felul acesta blondina a desemnat-o pe o prietenă foarte apropiată să fie mama vitregă a lui Dimitrie, din partea amicei sale având și o bunică cu care petrece destul de mult timp.

ADVERTISEMENT

„Prietena mea este, de fapt, mama adoptivă a copilului. Este prietena care prin testament este desemnată să aibă grijă de el, în caz că, doamne ferește, se întâmplă ceva.

Anul trecut mi-am făcut testamentul, mi-am luat măsuri de siguranță, să nu ajungă copilul la stat. E crescut de două mămici, dar mama prietenei mele e topită după el, e ca nepotul ei.

ADVERTISEMENT

Nu are bunici, părinții mei nu mai sunt, iar părinții tatălui sunt unde e și tatăl, nu știu”, a povestit Simona Hapciuc, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Simona Hapciuc, viață greu încercată. Vedeta a suferit de depresie

Frumoasa blondină este o luptătoare, reușind să-și crească foarte frumos băiatul, în ciuda încercările la care a fost supusă de viață încă de când a venit pe lume, asta pentru că a fost părăsită de mamă pe când avea numai 3 ani.

ADVERTISEMENT

Ulterior, antrenoarea de fitness a trebuit să fie crescută de bunici pentru că tatăl său a plecat la muncă în Italia. L-a văzut când avea 19 ani, dar din păcate, soarta a fost din nou nemiloasă și și-a pierdut figura paternă.

Mai mult decât atât, Simona Hapciuc s-a luptat cu depresia care a pus stăpânire pe ea când a rămas singură, fără familie, dar și când l-a născut pe Dimitrie și stătea trează nopți întregi.

A fost un sentiment crunt pentru fosta concurentă de la Survivor România, asta pentru că se gândea că fiul ei ar putea păți ceva. În momentul de față, vedeta s-a mai relaxat puțin.

ADVERTISEMENT