Life

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean, declarații despre strategiile de la Survivor România. Ce se ascunde în spatele camerelor

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean au fost invitați într-o emisiune, unde au vorbit extrem de sincer despre competiția sportivă Survivor România. Foștii concurenți au dat cărțile pe față despre strategiile din junglă.
20.05.2021 | 22:41
Simona Hapciuc si Alin Salajean declaratii despre strategiile de la Survivor Romania Ce se ascunde in spatele camerelor
ADVERTISEMENT

Faimoasa și Războinicul de la Kanal D au făcut mărturisiri neașteptate despre reality show-ul filmat de mai bine de 5 luni în Republica Dominicană. Cei doi au discutat despre ce se întâmplă cu adevărat în spatele camerelor de înregistrare.

Frumoasa blondină susține că echipa roșie a vrut încă de la început să o elimine pe Roxana Nemeș. Cât despre nominalizarea lui Cătălin Moroșanu, Simona Hapciuc spune că luptătorul nu a fost votat pentru că în felul acesta concurenții și-ar fi luat mult hate.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean, totul despre discuțiile de la Survivor România

Simona Hapciuc îi dă dreptate lui Ștefan Ciuculescu, care spune că sunt participanți care fac blaturi. Se pare că există concurenți care pierd intenționat, fosta Faimoasă de la Kanal D mărturisind că sunt persoane care și-au călcat pe principiul sportiv pentru a elimina pe cineva.

„Eu eram în spate, nu m-au văzut. Culiță a spus: Hai să nu îl votăm pe Moro, pentru că ne luăm hate, hai să o votăm pe Simona, pe ea nu o știe nici dracu. Așa a zis el. Este cel mai parșiv.

ADVERTISEMENT

Culiță nu este omul care se arată la TV. Eu sunt actriță, dar eu de la el aș putea să iau lecții oricând. 

Lumea a început să vadă. Și Jador, prietenul lui, a recunoscut. Cât a furat și ce s-a întâmplat la Survivor. Vă zic eu că au fost trei conflicte mari între mine și Culiță, care nu s-au dat la TV. Nu e vorba despre iertare, eu nu am nimic personal cu el.

ADVERTISEMENT

Ar fi singura persoană pe care nu aș putea… Nu. E prea fals. De ce m-a votat Ana? Nu au avut un motiv să mă voteze. A fost o strategie, le-a spus Culiță”, a dezvăluit Simona Hapciuc în emisiunea „Ștafeta mixtă”, scrie wowbiz.ro.

Alin Sălăjean, mândru de Sorin Pușcașu de la Survivor România

Alin Sălăjean, care a făcut parte din echipa Războinicilor, este surprins că există unii Faimoși care nu au jucat sportiv până la capăt, ba chiar au pierdut intenționat. Fostul participant susține că în fosta sa echipă nu s-a problema de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul concurent spune că este dezamăgit de comportamentul unor colegi de la Survivor România, una dintre acestea fiind Ana Porgras.

În altă ordine de idei, Alin Sălăjean are numai cuvinte de laudă la adresa lui Sorin Pușcașu, despre care spune că este un om extraordinar cu care i-ar plăcea să se întâlnească.

El a ținut să mai adauge că nu manipulează voturile oamenilor în favoarea lui Albert, cel ales favorit de nenumărate ori în reality show-ul prezentat de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT