Life

Simona Hapciuc și Gabriela Cristea au dat din casă. Ce se întâmplă în spatele camerelor la show-ul Mămici de pitici, cu lipici

Simona Hapciuc și Gabriela Cristea au povestit ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la show-ul Mămici de pitici, cu lipici.
03.09.2021 | 11:38
Simona Hapciuc si Gabriela Cristea au dat din casa Ce se intampla in spatele camerelor la showul Mamici de pitici cu lipici
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, Gabriela Cristea și Deea Maxer sunt cele trei vedete care participă alături de copiii lor la emisiunea Mămici de pitici cu lipici.

Gabriela Cristea și Simona Hapciuc au dat detalii din culisele emisiunii și au dezvăluit cum se înțeleg în timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Noul sezon va debuta în septembrie la Antena Stars.

Simona Hapciuc și Gabriela Cristea au dat din casă

Simona Hapciuc și Gabriela Cristea au vorbit despre emisiunea în care apar alături de copiii lor. Vedetele au recunoscut că în timpul filmărilor au avut loc o mulțime de momente neprevăzute și că scenariul a fost dat peste cap. Gabriela Cristea este extrem de încântată, pentru că în acest proiect nu ea este vedeta. Fetițele sunt în prim-plan. În final s-a decis să nu se urmeze un scenariu exact.

“Este un reality în care copiii au reacții mai bune decât noi. Nu prea e nevoie de noi. Tot ce se filmează se difuzează, sunt savuroși. Nici nu filmează prea mult, căci nu ne putem ține de un script sau cu lumini și scenariu.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne ținem după ei și cam atât, nu ai cum cu copiii, ei fac de capul lor.”, a spus Gabriela Cristea, la Xtra Night Show. 

Ce spune Simona Hapciuc despre emisiunea Mămici de pitici cu lipici

Pentru că vedetele au un program destul de încărcat acestea nu au avut foarte mult timp la dispoziție pentru a se întâlni.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, programul nostru este destul de diferit, nu suntem casnice ca să ne întâlnim noi și să facem nebunii. Dar ne-am mai întâlnit la filmări, probabil o să mai facem, dar cred că e important ca cei de acasă să vadă cum fiecare-și crește copilul.

Habar nu am (nr. dacă se mai adaugă mămici), docamdată suntem noi trei, dar se pot adăuga pe parcurs și alte mămici”, a declarat soția lui Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a dezvăluit că s-a pregătit foarte bine pentru filmări, dar în final cei care au dictat totul au fost copiii.

“Filmăm destul de mult, nu s-a ținut deloc cont de script, când plângea un copil, altul râdea, dar secretul este să stai cu camera după ei”, a spus și Simona Hapciuc.

ADVERTISEMENT