Life

Simona Hapciuc vrea singură în cameră cu unul din băieții de la Survivor România: „Să-l ciufulesc”

22.03.2021 | 11:33
Simona Hapciuc vrea singura in camera cu unul din baietii de la Survivor Romania Sal ciufulesc
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a răspuns provocării de a vorbit altfel despre Survivor România, competiție care a făcut-o celebră și în care a demonstrat că este o luptătoare care se poate descurca în orice situație.

Simpatica antrenoare de fitness a vorbit despre cei cu care a împărțit insula din Republica Dominicană, unde s-a luptat pentru un bol de orez și o felie de nucă de cocos.

ADVERTISEMENT

A fost întrebată pe cine ar lăsa să-i facă patul în junglă și a fost sinceră când a trebuit să spună care sunt cele mai frumoase concurente din competiția de la Kanal D. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, Simona a declarat că ar vrea să fie închisă singură cu Zanni într-o cameră unde l-ar ciufuli.

Simona Hapciuc ar vrea să rămână singură cu Zanni ca să îl educe

„Mi-ar plăcea să stau cu Zanni 24 de ore închisă într-o cameră. Mi-ar plăcea să-l ciufulesc, să-l cert și să încerc să îl educ puțin, să îi implementez niște idei. Mi-ar plăcea să fiu mama lui pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi obraznic, i-aș face ce îi fac și fiului meu. Mă cobor la nivelul lui, îl pup pe frunte, i-aș spune că mami te iubește foarte mult, în cazul lui Zanni i-aș spune că Simo te iubește mult, iar dacă este în continuare obraznic l-aș pune la colț”, a spus Simona Hapciuc în emisiunea lui Alex Mihei de pe Youtube.

Cum arată bărbatul ideal pentru ea, după modelul celor de la Survivor România

Sportiva a fost rugată pe urmă să creioneze portretul bărbatului perfect gândindu-se ce ar lua de la fiecare băiat din concursul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea să aibe trupul lui Moro înainte să slăbească, pentru că mie îmi plac bărbații cu burtică, să fie sufletist precum Jador, să fie educat precum Starlin, să aibă tatuaje precum Zanni, să fie cu bun simț precum Cosmin”, au fost răspunsurile date despre bărbatul ideal, respectând regula pe care a impus-o prezentatorul emisiunii online unde a fost invitată.