Life

Simona Pătruleasa, dezvăluiri despre căsnicia cu Sabin Ivanof: „Unii ne-au judecat”

Simona Pătruleasa a dezvăluit câteva lucruri interesante despre relația ei cu Sabin Ivanof, omul cu care e măritată de 17 ani. Vedeta a povestit și prețul scump pe care a trebuit să-l plătească pentru celebritate.
12.08.2022 | 12:46
Simona Patruleasa dezvaluiri despre casnicia cu Sabin Ivanof Unii neau judecat
Simona Pătruleasa a vorbit despre căsnicia cu Sabin Ivanof. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa este de 17 ani cu același bărbat, Sabin Ivanof. Prezentatoarea Știrilor Kanal D a dezvăluit cum a reușit să aibă o căsătorie atât de lungă, în podcastul Ilincăi Vandici de pe YouTube.

Simona Pătruleasa, despre căsnicia cu Sabin Ivanof: „Unii ne-au judecat că sufocăm copilul”

Vedeta de la Kanal D a zis că din prima zi în care a devenit iubita partenerului ei de viață, a stat mai mereu cu ea. De 17 ani, cei doi nu au ieșit cu fetele sau băieții în oraș, separat și nici n-au fost tentați să aibă vacanțe romantice, lăsând-o pe fiica lor, Ingrid, în grija altcuiva.

ADVERTISEMENT

Simona i-a confesat Ilincăi Vandici că a fost judecată de foarte mulți oameni pentru felul în care a ales să își trăiască povestea de iubire. Mulți i-au spus că trăiește într-o cochilie și că o supraprotejează pe Ingrid. Vedeta a recunoscut că o cam cocoloșește, atât ea cât și Sabin, însă acesta este modul lor de a trăi.

„Eu cu Sabin, de 17 ani, noi nu aveam ieșiri cu fetele și cu băieții. Nu e secretul căsniciei, dar de când suntem împreună nu am stat despărțiți decât trei nopți. Noi nu ne-am despărțit niciodată și nici Ingrid de noi. Noi nu avem vacanțe romantice.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu am plecat fără ea. Unii ne-au judecat că sufocăm copilul, că nu e normal”, a declarat Simona Pătruleasa în podcastul Ilincăi Vandici.

Prețul celebrității, unul scump: „Am suferit foarte mult”

Vedeta se declară acum mulțumită de viața ei, dar și de imaginea pe care o are în spațiul public. Nu același lucru era valabil acum mai mulți ani, când Simona era urmărită de paparazzi peste tot.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de știri a recunoscut că a avut mult de suferit din cauza presei tabloide, dar cu timpul s-a călit.

„Am suferit foarte mult. M-au afectat. Am avut o perioadă în care nu-mi doream să ies din casă. Nu-mi plăcea să ies la restaurant.

ADVERTISEMENT

Nu era plăcut. Eu nu m-am simțit bine. Mi se părea un preț mult prea mare de plătit”, a completat Simona Pătruleasa.

 

ADVERTISEMENT