Life

Simona Secrier, dezvăluiri despre regretatul Mihai Constantinescu. Ce face solista

Simona Secrier, fosta soție a regretatului solist Mihai Constantinescu, vorbește și acum cu mare durere în suflet despre artist.
29.10.2021 | 19:00
Simona Secrier dezvaluiri despre regretatul Mihai Constantinescu Ce face solista
Simona Secrier, dezvăluiri despre regretatul Mihai Constantinescu. Ce face solista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista în vârstă de 51 de ani se aștepta ca partenerul ei de viață să-și revină și să iasă din spital, în prezent având un dor imens în suflet.

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri sincere despre Mihai Constantinescu, care a încetat din viață în anul 2019, la 73 de ani, după o lungă suferință din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Simona Secrier a păstrat câteva obiecte din garderoba regretatului solist, fiind vorba de niște haine care îi amintesc de partenerul ei de viață.

Simona Secrier, mărturie dureroasă despre Mihai Constantinescu

În plus, Simona Secrier mărturisește că are mai mult curaj când îmbracă geaca purtată de Mihai Constantinescu cel mai des. E vorba de o haină care-i plăcea enorm.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina simte enorm lipsa cântărețului, care era foarte atent cu ea și avea grijă să-i pregătească în fiecare dimineață micul dejun.

„Am dat foarte multe haine pentru că lui Mihai îi plăcea să se reînnoiască. Am păstrat o geacă de catifea mov pe care el a plăcut-o foarte mult și a cumpărat-o și a purtat-o în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Îmi vine și mie și o mai iau din când în când și o pun pe mine. Simt că am mai mult curaj, pentru că sunt cu Mihai. 

El îmi făcea micul dejun dimineața, asta îmi lipsește enorm. El îmi făcea cafeaua dimineața și făcea o cafea foarte bună. Tot timpul ne plimbam, niciodată nu stăteam acasă”, a dezvăluit Simona Secrier într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Simona Secrier, despre locul iubit de regretatul Mihai Constantinescu

Cu ochii în lacrimi artista a precizat și care era locul preferat al lui Mihai Constantinescu și unde mergeau frecvent alături de prieteni pentru a se relaxa.

„Tot timpul eram pe drumuri. Călătoream foarte mult. Îmi lipsește Mihai, nu-mi lipsește nimic altceva.

Îi plăcea foarte mult să meargă la munte și avem niște prieteni foarte buni la Râșnov și de multe ori ne adunam mai mulți.

Mergem să petrecem acolo câteva zile frumoase, anul acesta nu am ajuns, dar aș vrea să merg de sărbători”, a completat Simona Secrier.

ADVERTISEMENT
Tags: