Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, terapie cu rezultate uimitoare! Îi pune artistului muzica lui la căști

Alexandru Năstase   
în HotNews
02/10/2019, 08:31
Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, terapie cu rezultate uimitoare! Îi pune artistului muzica lui la căști GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a stat în comă preț de patru luni de zile. Sursa foto - facebook

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu a început o terapie cu rezultate uimitoare! Aceasta i-a pus să asculte, la căști, muzica lui ca să-l readucă la viață. ”Tratamentul” a dat rezultate uluitoare în ultimele zile! Deși medicii erau sceptici în privința șanselor de supraviețuire ale artistului, cancan.ro a aflat că situația s-a schimbat mult în bine în ultima perioadă. Vă reamintim că Mihai Constantinescu a ajuns la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, terapie cu rezultate uimitoare!

După patru luni de comă, starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu pare că s-a îmbunătățit considerabil. Astfel, medicii îl hrănesc printr-un tub cu supe și legume pasate. Cu  toate acestea nu s-a renunțat încă la perfuzii. Veștile bune nu se opresc însă aici – conform sursei citată, Mihai Constantinescu ar fi început să își miște membrele și, de câteva ori chiar a reușit să se ridice din pat, spre uimirea tuturor.

Doctorii spun că revenirea ține mai degrabă de o minune și că principalul aport l-a avut chiar soția lui Mihai Constantinescu. Simona Secrier a fost cea care a insistat pe lângă medici să o lase ca melodiile artistului să fie puse în salonul de la terapie intensivă de la Spitalul Floreasca, în speranța că acestea îl vor readuce la viață. În cele din urmă doctorii și-au dat acordul. Nu mică le-a fost mirarea tuturor când după o perioadă relativ scurtă, vedeta a început să-și revină.

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, terapie cu rezultate uimitoare! Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca. Sursa foto – facebook

Îi pune artistului muzica lui la căști

Mai mult de atât, neurologul chiar a susținut că aceasta este cea mai importantă terapie. “O lume minunată”, “Sus în deal”, “Iubiți și câinii vagabonzi”, “Un zâmbet, o floare” și “Maria” sunt cinci dintre cele mai cunoscute și îndrăgite melodii ale lui Mihai Constantinescu pe care acesta le-a ascultat la căști. Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București și a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în 1973.

Cu un an mai devreme, mai exact în 1972, termina Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu a devenit încet, dar sigur un nume important pe scena muzicii românești și un personaj îndrăgit de o mulțime de admiratori.

 

Închide ×