Life

Simona Secrier spune că Mihai Constantinescu îi trimite semne de dincolo de moarte: „Văd numai inimioare”

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și regretatul cântăreț. Solista susține că bărbatul iubit îi trimite semne de dincolo de moarte.
08.03.2022 | 18:42
Simona Secrier spune ca Mihai Constantinescu ii trimite semne de dincolo de moarte Vad numai inimioare
Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună 25 de ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Secrier a vorbit despre povestea de iubire dintre ea și Mihai Constantinescu. În fiecare an, de 8 martie, erau împreună, iar solistul îi oferea flori specifice primăverii. Relația lor a durat 25 de ani, până în 2019, când regretatul artist s-a stins din viață.

Văduva lui Mihai Constantinescu spune că primește semne de dincolo de la artist

Cu toate că nu l-a mai visat de mult timp pe Mihai Constantinescu, Simona Secrier a dezvăluit că vorbește des cu cel care i-a fost partener de viață atâția ani și că este convinsă că el o ascultă și este bine.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc foarte des, nu există minut să nu mă gândesc la el și îi vorbesc în gând. Când merg acolo unde el doarme, că nu vreau să spun altfel, acolo vorbesc cel mai mult.”, a povestit solista.

Mai mult, văduva lui Mihai Constantinescu susține că artistul îi trimite semne de dincolo de moarte. A povestit aceste întâmplări în emisiunea Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

„Văd numai inimioare”

„Da, deseori, văd numai inimioare. Îmi fac singură cafeaua, nu pun lapte, nu pun nimic și îmi apare câte o inimioară. Nu foarte des, dar destul de des. Apoi mai văd și nori în formă de inimioară.

Astă-vară, în ultima mea zi de plajă, la mare, pe cer mi-a apărut un îngeraș și l-am pozat. M-am bucurat, știind că este cu mine, că lui îi plăcea foarte mult marea.”, a spus Simona Secrier.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș sta mai mult pe acasă aș pica în depresie”

Zilele au fost cu totul altfel pentru Simona Secrier de când Mihai Constantinescu a încetat din viață. Obișnuită să-și petreacă aproape tot timpul împreună, acum, artista caută să întreprindă cât mai multe activități pentru a-și ține mintea ocupată.

„Poate dacă aș sta mai mult pe acasă aș pica în depresie. Dar nu stau acasă singură. Încerc să-mi ocup timpul maxim, încânt să nu mă plictisesc și să nu mă gândesc. Ajung seara acasă și atunci obosită. Mă ocup cu pisicuța mea.”, a mărturisit văduva lui Mihai Constantinescu.

ADVERTISEMENT

Solista a afirmat cu tărie că îndrăgitul cântăreț este bărbatul vieții ei și că nu se vede lângă altcineva, dar că nu poate ști niciodată ce i-a rezervat destinul.

„Există o rană, aici, în suflet și nu știu dacă se va vindeca vreodată și dorul se adâncește. Pe măsură ce trec anii, devine și mai imens.”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT