News
notix pixel id

Simona Secrier vine cu noi detalii despre Mihai Constantinescu: “Este stabilizat”. Femeia spune că soțul ei a stat destul de mult până a venit ambulanța

17.05.2019 | 08:46
Stare de sanatate a lui Mihai Constantinescu este stabila dar critica

Simona Secrier face declarații halucinante despre starea de sănătate a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu! De-abia după câteva zile de când Mihai Constantinescu a suferit un infarct, femeia spune exact ce s-a întâmplat în acea noapte de groază, când a așteptat ambulanța să vină, iar aceasta parcă nu mai sosea.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este stabilă, dar extrem de gravă

Femeia a spus că Mihai Constantinescu ”a stat destul de mult” până a venit ambulanța, iar acum activitatea creierului său a fost afectată de lipsa de oxigen pe care a suferit-o în timp ce aștepta să sosească ambulanța! Simona Secrier nu a precizat însă cât timp a așteptat să vină ambulanța.

În acest moment, îndrăgitul artist Mihai Constantinescu este în continuare internat la Spitalul Floreasca din București. Simona Secrier a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că artistul este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea și pulsul fiind stabile.

Stare de sanatate Mihai Constantinescu
Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este critica

Medicii au declarat că Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, soția acestuia, Simona Secrier.

Medicii au declarat în urmă cu două zile că, artistul Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală după ce a făcut trei stopuri cardio – respiratorii. Cadrele medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca încearcă să obțină acordul familiei.

Legislația în vigoare din România spune că atâta timp ,,cât timp restul funcțiilor lui vitale există, viața pacientului nu poate fi întreruptă nici măcar la solicitarea rudelor apropiate”. Prietenii și apropiații cântărețului au făcut un apel la fanii artistului, să-i vină în ajutor cu o rugăciune ca îndrăgitul artist să poată trece cu bine peste această cumpănă din viața lui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri