Life

Simona Sensual, dezvăluiri după moartea lui Călin Doboș: „Era pasionat de sporturile extreme. Îi plăcea parașutismul”

Simona Sensual a făcut dezvăluiri după moartea lui chirurgului Călin Doboș, vedeta explicând cum l-a cunoscut pe medic și ce pasiuni neobișnuite avea esteticianul vedetelor.
27.10.2022 | 15:42
Simona Sensual dezvaluiri dupa moartea lui Calin Dobos Era pasionat de sporturile extreme Ii placea parasutismul
Simona Sensual a făcut declarații după moartea medicului Călin Doboș. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Suhoi, cunoscută în România mai mult ca Sensual, după numele trupei din care a făcut parte, se numără printre vedetele care au colaborat cu Călin Doboș, medicul care miercuri, 26 octombrie 2022, și-a pierdut viața într-un cumplit accident de motocicletă. Pentru FANATIK, vedeta a dezvăluit cum a ajuns să-l cunoască, dar și ce părere și-a făcut despre el încă la prima întâlnire.

Simona Sensual, dezvăluiri după moartea lui Călin Doboș. Cum au ajuns să colaboreze

Medicul Călin Doboș a fost renumit printre vedetele de la noi din țară. Chirurgul le-a ajutat să-și îmbunătățească imaginea pe Nicoleta Luciu, Vica Blochina, Bianca Drgușeanu și Simona Trașcă care, de altfel, și-au exprimat și regretul cu privire la moartea lui.

ADVERTISEMENT

Călin Doboș, în vârstă de 48 de ani, a decedat miercuri, 26 octombrie 2022, într-un cumplit accident rutier ce a avut loc pe Podul Basarab din Capitală. El a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea, iar impactul a fost atât de puternic, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

O altă vedeta care a trecut pragul cabinetului lui Călin Doboș a fost Simona Sensual. Ea ne-a dezvăluit că l-a cunoscut în 2014, prin intermediul unei televiziuni, și că, în ciuda faptului că a fost încarcerat, acuzat că o femeie a murit din cauza lui, ea a fost mulțumită de procedurile pe care medicul i le-a aplicat.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut în 2014, cât încă nu era atât de cunoscut. Era un doctor foarte bun. Eu n-am avut proceduri mari la el, doar așa, mici intervenții, un tratament, mi se pare, de rejuvenare facială.

Am avut o părere foarte bună despre el. Ca doctor, era foarte bun și avea specializări multe, în multe țări”, a declarat Simona Suhoi, cunoscută drept Sensual, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sensuala, despre medicul Călin Doboș: „Era pasionat de sporturile extreme”

De altfel, după prima discuție pe care au avut-o, Simona Sensual a rămas cu o părere bună despre medicul Călin Doboș, care, se pare, nu era bun doar în meseria sa, ci avea mai multe pasiuni. Pe cei doi i-a legat atracția față de sporturile extreme și au vorbit despre aviație.

Simona Sensual își amintește că medicul i-a dezvăluit că practică parașutismul și era pasionat de sporturi extreme. Vestea ca s-a stins din viață atât de devreme, a întristat-o pe Simona Sensual.

ADVERTISEMENT

„Orice pierdere a unui om tânăr…Era tânăr, avea 47 de ani. Avea toată viața înainte, și carieră și tot. Ce să spun? Se mai întâmplă, știu că în discuția pe care am avut-o eu în 2014, am avut un dialog așa…parcă era un doctor foarte deschis și glumeț.

Plus că mi-a zis că făcea parașutism. Și eu făcusem cu avioanele în perioada aia și am avut o discuție pe tema asta cu aviația și spunea că pasionat de sporturile astea extreme”, ne-a spus Simona Sensual.

Simona Sensual: ”Era foarte deschis”

Simona Sensual l-a perceput pe Călin Doboș ca pe un om deschis. Asemenea altor medici cu care a intrat în contact, a știut întotdeauna să o facă să se destindă înainte de proceduri, fie cu o glumă sau cu o afirmație pozitivă.

„Era foarte deschis, era foarte sportiv. Și eu eram cu aceleași hobby-uri. În general, doctorii sunt foarte glumeți și când intră în operație, spun o glumă.

Asta, de fapt, e ideea, să fii pozitiv, chiar dacă te duci pe masa de operație, trebuie să te facă să râzi, chiar dacă ți-e frică de ac…”, a dezvăluit Simona Sensual pentru FANATIK.

Totuși, când vine vorba de apelativul „chirurgul vedetelor”, Simona Sensual este de părere că sunt experți din domeniu mult mai cunoscuți, însă îi recunoaște meritele.

„Era destul de cunoscut, deși, sunt mulți alții mai cunoscuți ca el. Nu cred că era el chirurgul vedetelor. Acum, că a avut o intervenție la 1-2-3 fete cunoscute, poate să fie numit chirurgul vedetelor”, a completat Simona Sensual.

ADVERTISEMENT