Life

Simona Sensual, dezvăluiri neașteptate! A înfiat 15 copii și vrea să devină mamă

Simona Sensual vrea să devină mamă! Fosta artistă are în grijă 15 copii de la un centru de plasament, cu care spune că și-a petrecut ziua de naștere.
22.09.2022 | 19:04
Simona Sensual dezvaluiri neasteptate A infiat 15 copii si vrea sa devina mama
Simona Sensual are în grijă 15 copii. Vrea să devină mamă pentru prima dată. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Sensual a uimit cu ultimele declarații pe carre le-a făcut. Fosta cântăreață și vedetă de televiziune a dezvăluit că a înfiat 15 copii.

Simona Sensual are în grijă 15 copii. Vrea să devină mamă pentru prima dată

Simona Suhoi, mai bine cunoscută după numele Sensual, trupă din care a făcut și ea parte, a dezvăluit că vrea să devină mamă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Între timp, fosta vedetă de televiziune a mărturisit că are grijă de 15 copii de la un centru de plasament.

”Am mai mulți înfiați de care am grijă, la un centru de plasament. Chiar mi-am făcut ziua de naștere cu ei, acolo, la centru”, a spus aceasta, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Simona Sensual care făcea ravagii în anii 2000 cu trupul ei invidiat de multe femei, spune că s-a schimbat mult și acum vede viața cu alți ochi.

Aceasta vrea să devină mamă a doua oară, dar mai întâi vrea să aștepte bărbatul perfect alături de care să aibă un copil.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de televiziune a mărturisit că este mult mai selectivă acum cu oamenii și are standarde mai ridicate, așa că nu are de gând să se grăbească să rămână însărcinată cu bărbatul nepotrivit pentru ea.

”Vreau și eu un copil, dar nu, așa, oricum. Trebuie să găsesc bărbatul care să merite, să fie într-un anumit fel, am standardele mele.

ADVERTISEMENT

Eu m-am schimbat foarte mult în ultimii ani. Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă”, a declarat Simona.

Simona Sensual ia în considerare inclusiv la fertilizare in vitro

De asemenea, Simona Sensual a spus că este dispusă să apeleze la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă, lucru pe care este sigură că vrea să îl facă.

”M-am gândit să apelez la fertilizare in vitro, o s-o fac, dacă e necesar, dar mai aștept. Toate la timpul lor, voi vedea.

Sigur este că îmi doresc un copil, știu și în ce direcție îl voi îndruma”, a mai spus Simona Sensual, conform sursei.

ADVERTISEMENT
Tags: