Life

Simona Sensual, victima unei escrocherii. Cum a fost la un pas să rămână fără mașină, după ce a vrut să ajute un copil bolnav

Simona Sensual a fost la un pas să cadă victima unei escrocherii, mai exact, să rămână fără mașină, după ce a vrut să ajute un copil bolnav.
16.12.2022 | 22:55
Simona Sensual victima unei escrocherii Cum a fost la un pas sa ramana fara masina dupa ce a vrut sa ajute un copil bolnav
Cum a aflat Simona Sensual că era să primească țeapă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Simona Sensual s-a confruntat de curând cu o situație care a șocat-o. Cristina Simona Suhoi, pe numele real, a fost la un pas să rămână fără mașină, după ce a vrut să ajute un copil bolnav.

Simona Sensual, la un pas să rămână fără mașină, după ce a vrut să ajute un copil bolnav: ”Persoane care profită de bunătatea mea”

Simona Sensual a relatat cum niște persoane i-au prezentat cazul fals al unui copil cu handicap de gradul 1 și care are nevoie de bani, pentru tratament. Bruneta a crezut totul în primă fază.

ADVERTISEMENT

”Persoanele care îmi etalează un caz la care inima din tine nu poate să spună „nu”, un caz despre un copil bolnav, cum a fost un caz de zilele acestea, unde mi s-a expus un băiețel, care are handicap de gradul 1.

Mi-a explicat că există legea 448 din 2006, unde statul îi compensează accesarea banilor printr-un credit, prin care să cumpere de la mine o mașină, eu chiar am vrut să ajut.

ADVERTISEMENT

Eu inițial nu m-am gândit că în spatele acestui caz e o escrocherie și că se folosesc de oameni bolnavi, fiind un mare păcat”, a declarat vedeta, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cum a reușit Simona Sensual să nu cadă în plasă

Simona Sensual a mai mărturisit că nu l-a cunoscut pe băiatul bolnav și a realizat că este vorba despre o înșelăciune după ce a sunat la bancă să întrebe dacă dosarul cazului este înregistrat, așa cum i s-a comunicat. Angajații de aici i-au spus apoi că situația este una fictivă.

ADVERTISEMENT

În urma a tot ceea ce i s-a întâmplat, Simona Sensual a rămas surprinsă cum unii oameni profită de bunătatea ei, în condițiile în care scopurile sale au fost mereu unele bune.

”Am scopuri bune și mă întâlnesc cu tot felul de persoane care profită de bunătatea mea”, a mai declara frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, iau amploare cazurile înscenate cu copii bolnavi, de către persoane care vor să facă bani. Nu sunt puțini românii care cad în capcană.

ADVERTISEMENT