Life

Simona, soția lui Ștefan Stan, este însărcinată. Ce-și dorește cântărețul

18.05.2020 | 23:57
Simona sotia lui Stefan Stan este insarcinata Cesi doreste cantaretul
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a anunțat în cadrul unei emisiuni de televiziune că urmează să devină tată pentru prima oară. Soția artistului, Simona, este însărcinată în 3 luni, artistul mărturisind totodată ce-și dorește: băiat sau fată.

Ștefan Stan și soția sa, Simona, vor deveni părinți pentru prima oară

Veste neașteptată în showbiz-ul autohton. După ce în urmă cu doar câteva luni se căsătorea în fața ofițerului de stat civilă, iată că acum Ștefan Stan, că despre el este vorba, a mai venit cu o veste importantă.

ADVERTISEMENT

Proaspăta sa soție, Simona, este însărcinată în 3 luni. Cunoscutul artist a povestit cum a primit vestea că va deveni tată pentru prima oară, menționând faptul că și-ar dori o fetiță.

Cum a primit fiecare dintre ei vestea sarcinii

Simona a povestit la Teo Show că și-a rugat soțul să meargă la farmacie pentru a cumpăra un test de sarcină, ca mai apoi Ștefan Stan să iasă afară pentru a plimba câinele.

ADVERTISEMENT

Soția cântărețului a declarat că a fost găsită în baie de Ștefan Stan în lacrimi pentru că nu știa cum să reacționeze la vederea celor două linii de pe test.

„Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus Simona, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a povestit că nu înțelegea absolut nimic din ce se întâmpla, recunoscând că la început s-a speriat puțin. Câștigătorul primul sezon „Vocea României” a mai subliniat faptul că și-ar dori o fetiță care cu siguranță, va primi două prenume.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea.

ADVERTISEMENT

M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume”, a precizat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: