Life

Simona Țăranu și-a ales preferata din finala Campionatului Mondial de Fotbal 2022: „Îmi pare rău de Ronaldo”

Prezentatoarea de știri din sport de la DigiSport, SImona Țăranu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cu ce țară ține în finala CM 2022 de la Doha.
15.12.2022 | 11:35
Simona Taranu sia ales preferata din finala Campionatului Mondial de Fotbal 2022 Imi pare rau de Ronaldo
Simona Țăranu, prezentatoare la DigiSport. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din sport de la noi a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK cu ce echipă ține în marea finală a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, care va avea loc duminică, 18 decembrie 2022.

Simona Țăranu și-a ales favorita din finala dintre Argentina și Franța

Așa cum fanii sportului-rege știu deja, ultimul meci al acestui campionat va fi disputat între Argentina și Franța. Prezentatoarea de la DigiSport, Simona Țăranu ne-a spus pentru cine înclină balanța între cele două echipe.

ADVERTISEMENT

„M-am uitat la Campionatul Mondial, dar mai puțin, pentru că timpul nu mi-a permis și s-a reluat Liga 1, așa că asta primează la Digi! La Campionatul Mondial, într-adevăr, mi-aș dori să-l văd pe Messi câștigător. Mi-aș dori ca Argentina să câștige, fiind ultimul lui campionat mondial…

E adevărat că și la Modric a fost aceeași situație. În același timp, îmi pare rău de Ronaldo, îmi pare rău de Portugalia, ce-i drept. Aici nu mai țineam cont de rivalitatea lor, dar cea mai bună țară să câștige, sper să fie un super-meci”, a declarat Simona Țăranu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre Argentina și Franța va avea loc duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00, pe Lusail Iconic Stadium. Marele meci va fi transmis de TVR 1, ca toate celelalte partide disputate până acum.

Totul despre marea finală, informații exclusive doar pe FANATIK

Argentina este pentru a șasea oară într-o finală de campionat mondial, iar acum speră să obțină cel de-al treilea trofeu din istoria participării ei. Dacă Messi reușește să ducă Argentina acolo unde visează, starul latino-american va fi cu siguranță pus de fani în rând cu o altă mare legendă a fotbalului, conaționalul său, Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

Franța, care a fost câștigătoare acum 4 ani, merge pe urmele altor două țări care au reușit să câștige două campionate la rând (Italia în 1934 și 1938, respectiv Brazilia în 1958 și 1962).

FANATIK a fost în tribune la cele mai importante meciuri, corespondentul Marian Popovici oferind de-a lungul săptămânilor nebune de fotbal cele mai tari informații din Qatar!

ADVERTISEMENT

Așa cum reporterul FANATIK v-a obișnuit, urmează un regal jurnalistic și în ziua finalei de la Doha, una care ar putea să doboare recordurile de audiență la nivel mondial, meciul fiind unul extrem de așteptat.

Cornel Dinu, despre scoaterea Marocului din schemă: „A fost de ajuns o sclipire a lui Mbappe”

Franța a reușit să pună punct surprizei marocane din acest an, Mbappe având un rol extrem de important în victoria obținută de țara sa, talentul său de pe teren fiind remarcat și de Cornel Dinu într-un editorial marca FANATIK.

„Kylian Mbappe nu a strălucit ca de obicei și pentru că l-a avut în față, la propriu, pe flancul stâng al atacului francez, pe Hakimi, prietenul și coechipierul de la PSG, care îl cunoaște foarte bine. Foarte puternică, de altfel, predilectă în joc, banda dreaptă a Marocului, cu Hakimi (PSG, născut la Madrid) și Ziyech (Chelsea, născut la Dronten, în Olanda).

A fost de ajuns, însă, o sclipire a lui Mbappe, în minutul 79, care a șerpuit croșetând apărarea marocană în careu după o combinație cu Tchouameni și, din șutul său deviat, abia intratul Kolo Muani a îdeplinit formalitaea de a înscrie din doi metri, simplu, la prima atingere a mingii.

Era 2-0 și, cum era, totuși, de așteptat, Franța a ajuns, la fel ca și acum patru ani la Moscova, în marea finală. Înlăcrimând, dureroasă, dar frumoasă imagine, un copil marocan din tribune. Viața însăși este prea des așa… Ca o lacrimă…”, a scris Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT