Sport

Simone Inzaghi îi ia apărarea lui Ionuț Radu după gafa de la Bologna, care o poate costa titlul pe Inter: „Are încrederea mea și a colegilor lui”

Antrenorul lui Internazionale Milano, Simone Inzaghi, nu a pus tunurile pe portarul român, Ionuț Radu, chiar dacă italienii pot pierde titlul în Serie A în fața lui AC Milan.
28.04.2022 | 11:03
Simone Inzaghi ii ia apararea lui Ionut Radu dupa gafa de la Bologna care o poate costa titlul pe Inter Are increderea mea si a colegilor lui
Ionuț Radu a jucat două meciuri în acest sezon pentru Inter Milano
ADVERTISEMENT

Portarul naționalei, Ionuț Radu, a făcut o gafă uriașă în Seria A, care o poate costa pe Inter titlul de campioană, după ce a mai comis-o și în Cupa Italiei, când și-a dat autogol.

Ionuț Radu, apărat de antrenorul lui Inter Milano, Simone Inzaghi: „Nu vă îngrijorați, el este un portar excelent”

Portarul român nu este scos țap ispășitor după înfrângerea categorică cu Bologna, iar Inzaghi dă vina pe problemele de lot: „Nu vă îngrijorați, el este un portar excelent. A jucat bine cu Empoli și se antrenează bine. Are încrederea mea și a colegilor lui. Accidentările individuale trebuie luate în considerare, dacă se întâmpla asta la 3-0 totul ar fi fost diferit”.

ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi este afectat de acest rezultat și recunoaște că există tensiune în cadrul echipei: „Este multă dezamăgire, așa cum este și normal după ce s-a pierdut un meci în acest fel. Atmosfera nu a fost cea mai bună, Radu a făcut o greșeală, la fel cum aș fi putut face și eu, sau vreun atacant ori mijlocaș”.

Inter Milano se află pe locul doi în clasament la două puncte distanță de marea rivală, AC Milan, după ce a condus mare pare din campionat: „Când un portar face o greșeală, iese cu atât mai mult în evidență. Acum trebuie să reacționăm după o înfrângere usturătoare, să luăm fiecare meci pe rând, știind că nu mai suntem la mâna noastră”.

ADVERTISEMENT

Mai sunt patru etape până la finalul campionatului în Serie A. Cum arată programul lui Inter și AC Milan

Inter mai are la dispoziție patru meciuri pentru a recupera ecartul de două puncte față de AC Milan. Inter Milano mai are de jucat în deplasare cu Udinese, acasă cu Empoli, cu Cagliari (deplasare) și în ultima etapă cu Sampdoria.

De cealaltă parte, AC Milan are un program mai dificil și va întâlni: Fiorentina (acasă), Verona (deplasare), Atalanta (acasă), Sassuolo (deplasare).

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu, pus la zid de presa din Italia: „Îi face cadou trei puncte Bolognei și jumătate de titlu lui Milan”

Portarul român al lui Inter Milano nu a fost iertat de către jurnaliștii italieni, care l-au criticat pentru prestația dezastruoasă cu Bologna: „Harakiri Inter: Radu îi face cadou trei puncte Bolognei și jumătate de titlu lui Milan”, a scris Gazetta dello Sport, în timp ce fanii au pus sare pe rană: „Ar trebui să plece din Italia chiar acum!”, „De ce mereu Radu?”.

Ionuț Radu a primit nota trei și a izbucnit în lacrimi la finalul partidei cu Bologna, fiind însă susținut de către coechiperi și antrenor.

ADVERTISEMENT
Tags: