Sport

Simone Inzaghi, imagini fabuloase! A cântat imnul Italiei la balcon, fiind izolat la domiciliu din cauza coronavirusului. VIDEO

14.03.2020 | 10:46
Simone Inzaghi imagini fabuloase A cantat imnul Italiei la balcon fiind izolat la domiciliu din cauza coronavirusului VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, s-a autoizolat la domiciliu după ce Italia este una dintre cele mai afectate țări de coronavirus. Tehnicianul s-a alăturat corului de italieni care cântă la balcon pentru a se mai detașa de situația dificilă existentă în Peninsulă. 

Simone Inzaghi, imagini fabuloase! A cântat imnul Italiei la balcon

Simone Inzaghi și fiul său s-au filmat în timp ce cântau imnul Italiei de la balconul locuinței lor. Alți vecini au ieșit și ei la balcoane și au fredonat melodiile.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

În întreaga Italie, oamenii care s-au izolat la domiciliu ies la geam sau la balcon și fredonează melodii. Au fost imagini emoționante filmate la Siena pe o stradă în care unul dintre oameni a început un cântec și apoi alți conaționali de pe stradă s-au alăturat și au cântat în cor.

Italia este cea mai afectată țară de coronavirus din Europa, cu 17.660 de cazuri. Numărul de persoane decedate din cauza virusului COVID 19 a ajuns la 1266 din Peninsulă, cel mai mare de pe teritoriul european.

ADVERTISEMENT

Sampdoria, decimată de coronavirus: 5 fotbaliști au fost testați pozitiv

Fotbalul din Italia este suspendat. Din păcate, virusul nu a ocolit fotbalul. Daniele Rugani de la Juventus Torino a fost depistat pozitiv cu coronavirus, însă cea mai afectată echipă din Serie A este Sampdoria, cu 5 cazuri confirmate.

Echipa lui Simone Inzaghi, Lazio, este la unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani. Lazio este pe locul doi în Serie A cu 63 de puncte, unul mai puțin decât liderul Juventus Torino, după 26 de etape.

ADVERTISEMENT

Formația la care evoluează Ștefan Radu are o serie de 21 de meciuri fără înfrângere în campionat, cea mai lungă serie de invicibilitate din cele mai puternice ligi de fotbal ale Europei.

Activitățile sportive din Italia sunt întrerupte până pe 3 aprilie

Activitățile sportive din Italia sunt întrerupte până la data de 3 aprilie. Dacă situația de criză va continua, este posibil ca această suspendare a activităților sportive de pe teritoriul italian să fie mai mare.

ADVERTISEMENT

La întreruperea forțată a campionatului, Juventus este lider în Serie A cu 64 de puncte, unul mai mult decât Lazio, echipa lui Simone Inzaghi. Podiumul este completat de Inter Milano, cu 54 de puncte.

 

ADVERTISEMENT
Tags: