Pariuri sportive

Simte adrenalina preliminariilor şi câştigă pe Superbet.ro în acest weekend!

Naţionalele europene ajung la jumătatea drumului spre Mondialul din Rusia 2018! Campania de calificare programează etapa a 5-a. Practic, e ultima etapă din "turul" preliminariilor unui Mondial la...
26.03.2017 | 19:11
Simte adrenalina preliminariilor si castiga pe Superbetro in acest weekend
ADVERTISEMENT

Naţionalele europene ajung la jumătatea drumului spre Mondialul din Rusia 2018! Campania de calificare programează etapa a 5-a. Practic, e ultima etapă din “turul” preliminariilor unui Mondial la care Tricolorii speră să se califice in extremis. Eşti pregătit să faci profit în 3 dintre marile meciuri ale acestui weekend?

IRLANDA – ŢARA GALILOR, Vineri 24 Martie, 21:45

Două echipe care s-au autodepăşit la Euro 2016 şi care nu vor să rateze prezenţa la Mondial! Irlanda e liderul grupei (10 puncte după 4 etape), Ţara Galilor e pe 3 (6 puncte după 4 meciuri). Irlandezii îşi permit şi remiza. Bale şi coechipierii sunt obligaţi să câştige pentru a nu fi în pericol de a-şi compromite prematur şansele la un loc direct calificabil la Mondialul din Rusia!

ADVERTISEMENT

Îţi triplezi miza dacă pariezi la Superbet pe 2! Ţara Galilor n-a mai învins de 25 de ani Irlanda! Poate a venit timpul pentru un succes galez la dublin! Nu crezi?

Găseşti aici oferta Superbet.ro pentru meciul Irlanda – Ţara Galilor:

https://www.superbet.ro/match/1063058/irlanda–ara-galilor

Echipe probabile:

IRLANDA

Randolph – Coleman, Keogh, O’Shea, Ward – Meyler, Hendrick, McClean, McGeady – Walters, Long.

ADVERTISEMENT

ŢARA GALILOR

Hennesey – Gunter, Chester, A.Williams, Taylor – Joe Allen, Joe Ledley –  Bale, Ramsey, Vokes – Ronson Kanu.

PORTUGALIA – UNGARIA, Sâmbătă 25 martie, 21:45

După un 3-3 spetaculos la Euro 2016, Ungaria merge în Portugalia din postura outsider-ului. Maghiarii n-au mai câştigat din 1984 în deplasare pe terenul unei formaţii din Top 10 Mondial! În plus,  Portugalia n-a mai pierdut pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale din Septembrie 2008.  Mai mult, Portugalia e neinvinsă în meciurile directe cu Ungaria (7 victorii, 4 remize). Statistica obligă Portugalia lui Cristiano Ronaldo la 1-solist! Descoperă cota Superbet.ro pentru 1/1 şi profită de ea!

ADVERTISEMENT

Găseşti aici oferta Superbet.ro pentru meciul Portugalia – Ungaria:

https://www.superbet.ro/match/1064402/portugalia–ungaria

Echipe probabile:

PORTUGALIA

Rui Patricio – Joao Cancelo, Jose Fonte, Bruno Alves, Raphael Guerreiro – Joao Mario, William Carvalho, Andre Gomes – Quaresma, Andre Silva, Cristiano Ronaldo.

UNGARIA

Gulacsi – Bese, Lang, Guzmics, Korhut – Nagy, Gera – Gyurcso, Kleinheisler, Dzsudzsak – Szalai.

ADVERTISEMENT

ROMÂNIA – DANEMARCA, Duminică 26 Martie, 21:45

Le suntem superiori danezilor în meciurile directe datorită victoriilor din meciurile amicale. În partidele oficiale, palmaresul este egal: 2-2-2! E timpul să batem şi să trecem în avantaj şi la acest capitol statistic! Vrem răzbunare pentru acel 2-5 de pe “plaja” de pe Lia Monoliu şi pentru prelungirile lui Urs Meyer în acel dureros 2-2 de la Copenhaga. Generaţia de Aur a obţinut calificarea la primul ei Mondial după ce a învins Danemarca. Acum, România joacă decisivul pentru rămânerea în cursa de Moscova 2018 tot contra danezilor. Se anunţă o partidă în care ambele formaţii vor încerca să menţină cât mai mult timp posesia, să nu ofere adversarului faze fixe în preajma carului propriu şi să puncteze decisiv pe contraatac. O partidă care va fi decisă în repriza secundă. Pe Superbet.ro ai o cotă foarte bună pentru X/1! La 100 RON pariaţi, câştigi aproape 700 RON!

Găseşti aici oferta Superbet.ro pentru meciul România – Danemarca

https://www.superbet.ro/match/1066108/romacircnia–danemarca

Echipe probabile:

ROMÂNIA

Tatarusanu – Benzar, Chiricheş, Dragoş Grigore, Toşca – Răzvan Marin, Săpunaru – Adi Popa, Stanciu, Chipciu – Keseru

DANEMARCA

Kasper Schmeichel – Ankersen, Kjaer, Bjelland, Durmisi – Kvist, Eriksen, Schone, Delaney – Cornelius, Jorgensen.

PONT:

Intră pe Superbet.ro în fiecare zi de meci şi descoperă pariurile Speciale pentru derby-urile serii în Preliminarii!

https://www.superbet.ro/pariuri-speciale

ADVERTISEMENT