Fanatik Show

Sinceritatea lui Contra: “Nu eram persoana ideală să preiau NAŢIONALA!”

Cosmin Contra, antrenorul lui Getafe, a vorbit despre Getafe şi planurile sale de viitor, în exclusivitate la Look TV, la emisiunea Fanatik Show....
18.11.2014 | 18:31
Sinceritatea lui Contra Nu eram persoana ideala sa preiau NATIONALA

Cosmin Contra, antrenorul lui Getafe, a vorbit despre Getafe şi planurile sale de viitor, în exclusivitate la Look TV, la emisiunea Fanatik Show.

“Mi-ar fi plăcut să nu am întrerupere, pentru că echipa era într-o serie bună de rezultate, avea încredere în ea, pauza nu ne-a venit bine. Sperăm acum să dăm senzaţia pe care am avut-o în ultimele meciuri. Nici un meci nu e uşor în Spania. Avem mai multe probleme acasă decît în deplasare, pentru că avem o echipă de contraatac. Sînt mulţumit de jucători, am avut o schimbare în bine”, a spus Cosmin Contra la Fanatik Show, pe Look TV.

“E un campionat în care dacă nu ai atitudine şi nu îţi doreşti să cîştigi ai mari probleme şi nu rezişti. Dacă iau punct la Villarreal înseamnă că echipa e pe un drum bun. Nu mă gîndesc la cupele europene, e important să luăm fiecare meci în parte. Fiind pe locul 9, echipele sînt mai atente. În nici un moment nu mi-am făcut griji că voi fi dat afară, am noroc că am un preşedinte care are răbdare”, a spus Contra la Fanatik Show, pe Look TV, despre situaţia sa la Getafe.

Contra a vorbit şi despre meciul României la Fanatik Show, pe Look TV: “Am avut ocazii, am dominat meciul, iar după primul gol irlandezii s-au desfăcut şi am reuşit să dăm şi al doilea gol. Nu ne-au pus probleme în atac irlandezii, acesta este motivul pentru care am dominat partida. Am stat de foarte multe ori cu fundaşii centrali la mijlocul terenului, am recuperat mingea după ce o pierdeam. Vom vedea astăzi dacă echipa României este capabilă să domine din primul pînă în ultimul minut”

“Eu cred că Sănmărtean este un jucător care aduce ceva în plus în jocul României, dar cred că şi Maxim poate elimina jucători din joc, să creeze superioritate. Trebuie să profităm şi să tragem cît mai mult de Sănmărtean, probabil că va avea o scădere de formă mai încolo! Eu nu sînt supărat că nu am fost chemat la naţională. Probabil sînt antrenori cu mai multă experienţă, probabil ei ar fi trebuit chemaţi, nu eu”, a spus Contra la Fanatik Show, pe Look Tv.