Life

”Sindromul” Dan Negru lovește din Prima! Cove, primele declarații despre quiz-show-ul său: „Am emoții”

După modelul „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi” de la Kanal D, Prima pregătește o mare surpriză, iar cel responsabil pentru noul proiect ambițios este îndrăgitul Cove! Realizatorul a vorbit despre noua sa emisiune.
06.09.2022 | 11:54
Sindromul Dan Negru loveste din Prima Cove primele declaratii despre quizshowul sau Am emotii
Gabriel Coveșeanu revine în curând pe micile ecrane, cu un show inedit
ADVERTISEMENT

Gabriel Coveșeanu revine pe micile ecrane, în curând, cu un proiect nou, ambițios, un format la modă în ultima perioadă pe piața televiziunilor din România.

Gabriel Coveșeanu, emoționat în legătură cu noua sa emisiune de la Prima TV

Actorul și realizatorul de televiziune a vorbit despre noul său proiect de la Prima TV. E vorba despre un proiect pentru care are emoții, căci este pentru prima oară când prezintă o astfel de emisiune.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul ne-a spus că a acceptat din prima acest proiect, unul cu care speră să ajungă la inimile telespectatorilor. Emisiunea se numește „Primii câștigă” și este, de fapt, un quiz-game prin care românii din fața micilor ecrane se pot alege cu bani frumoși.

De altfel, astfel de concursuri de cultură generală sunt tot mai populare în ultima perioadă la noi, iar pentru Cove este o reală provocare să conducă un astfel de show, care va fi difuzat de patru ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

“Am emoții. Este un proiect nou, un quiz-game inedit”

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit.

Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi”, a declarat Cove pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a făcut o mică pauză de la aparițiile pe micile ecrane. Până de curând, acesta a putut fi urmărit în cadrul Flash Monden, iar după un concediu de vară binemeritat, realizatorul tv este gata să vină cu forțe proaspete și să impresioneze publicul.

Dan Negru a dat tonul anul acesta cu concursurile televizate de cultură generală

Prima TV nu a anunțat încă data de lansare a emisiunii „Primii câștigă!”, însă au apărut deja câteva detalii despre acest proiect. Mai precis, telespectatorii vor putea răspunde întrebărilor din cadrul acestui concurs televizat prin intermediul unei aplicații online, de pe telefon, de oriunde s-ar afla ori urmărind Prima TV de pe un alt dispozitiv.

ADVERTISEMENT

După cum a recunoscut și Gabriel Coveșeanu, concursurile de cultură generală au tot mai mare succes la noi. Kanal D a reușit să readucă în centrul atenției astfel de formate. Dan Negru a devenit vedeta numărul unu a postului datorită emisiunilor „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”.

Diana Bart, singură la Flash Monden

De-a lungul anilor, au existat o serie de concursuri de cultură generală. Printre cele mai populare a fost „Vrei să fii milionar?”, inițial prezentat de Virgil Ianțu la Prima, iar apoi de Teo Trandafir la Kanal D.

Virgil Ianțu a continuat pe această linie, remarcându-se la TVR 2 cu show-ul „Câștigă România”.

Revenind la surprizele din grila de toamnă de la Prima TV, nu este singura emisiune cu care stația vrea să cucerească publicul. Deja consacrata „Starea nației” a revenit pe micile ecrane cu Dragoș Pătraru ca amfitrion. Asta după ce pe timpul verii show-ul de satiră a fost prezentat de altcineva.

Cât despre Flash Monden, Diana Bart va rămâne singură la pupitrul știrilor mondene. Aceasta va fi la datorie în fiecare zi de la ora 17:30, căci Cove va avea acum o altă ”bătaie de cap”.

Prima TV va aduce pe micul ecran și serialul 100% românesc „Pup-o, mă”, pus în scenă de actorul Alin Panc.

ADVERTISEMENT