Life

Sindy a fost luată cu ambulanța la Survivor România: „A început să se simtă foarte rău”

23.04.2021 | 20:39
Sindy a fost luata cu ambulanta la Survivor Romania A inceput sa se simta foarte rau
ADVERTISEMENT

Sindy s-a simțit rău după Consiliul de Urgență din ediția de aseară a show-ului Survivor România, așa că a fost luată cu ambulanța și dusă la spital, după cum a dezvăluit Andrei la testimoniale. Nu se știe care este starea Războinicei în acest moment.

Cei din echipa albastră speră ca tânăra de 26 de ani să-și revină și să se întoarcă pe traseu, mai ales pentru că este cea mai bună dintre fete.

ADVERTISEMENT

Concurenta nu a luat parte la ultimele probe și a rămas pe bancă pentru a-și susține colegii pe traseu din cauza accidentării la picior. De data aceasta, lui Sindy i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Sindy a fost luată cu ambulanța la Survivor România: „A început să se simtă foarte rău”

Andrei este cel care a făcut declarații despre ce i s-a întâmplat colegei sale după Consiliul de Urgență, cel în care Jador a fost eliminat din motive medicale.

ADVERTISEMENT

Războinicii speră ca tânăra să se facă bine cât mai repede și să se întoarcă pe traseu. Sindy și Maria sunt singurele fete care au rămas în echipă, așa că este foarte important să se simtă mai bine.

„După consiliul de urgență Sindy a început să se simtă foarte, foarte rău. Chiar când am ieșit din Consiliu, eu și Marius eram fix lângă ea, am întrebat-o dacă se simte rău, nu răspundea. La un moment dat i s-au lăsat puțin picioarele și zicea că se simte foarte, foarte amețită.

ADVERTISEMENT

Am strigat la doctor, a venit, se uita la ea și a început să-i pună niște întrebări, ea nu răspundea și ne-am cam panicat. Nu știam ce se întâmplă cu ea, știam că e foarte amețită, nu știam dacă se va întâmpla ceva mai rău atunci pe moment. La câteva minute a venit ambuanța, a luat-o și a dus-o la spital.

Momentan nu știm nimic despre ea, dacă i s-au făcut ceva analize, probe, nu știm nimic. Este cea mai bună dintre fete, sper să-și revină cât mai repede, să nu fie grav și să se întoarcă în echipă”, a declarat Andrei în eviția din această seară Survivor România.

ADVERTISEMENT

Szidonia Szaz, așa cum o cheamă în realitate, este una dintre cele mai apreciate concurente atât de fani, dar și de mulți dintre colegii ei.

ADVERTISEMENT