Life

Sindy de la Survivor, declarații tăioase despre Mellina: ”Pur și simplu, văd răutate în ochii ei”

02.04.2021 | 21:30
Sindy de la Survivor declaratii taioase despre Mellina Pur si simplu vad rautate in ochii ei
ADVERTISEMENT

Sindy de la „Survivor România” a făcut declarații tăioase despre Mellina, colega ei din echipa Războinicilor, care a fost criticată de mai mulți colegi după ultimele faze, inclusiv de Sorin, pe care îl credea un aliat. 

De data aceasta, Sindy este cea care o pune la zid pe cântăreață, spunând despre ea că este invidioasă și rea. Tânăra de 26 de ani a venit în echipă cu mai bine de o lună în urmă. iar acum a prins suficient curaj să le spună celorlalți exact ceea ce gândește.

ADVERTISEMENT

Comportamentul Mellinei nu a fost deloc pe placul colegilor ei, care i-au adus acuzații grave și în ediția de aseară. Cântăreața încearcă să fie în relații bune cu anumiți concurenți doar pentru a se salva de eliminare. Maria, cu care se înțelegea cel mai bine, a plecat din competiție, astfel că Războinica a fost nevoită să găsească pe cineva care să fie de partea ei.

Sindy de la Survivor, declarații tăioase despre Mellina: „Pur și simplu, văd răutate în ochii ei”

Mellina. Pur și simplu, văd răutate în ochii ei. Invidia. De aici pornește tot. Eu niciodată nu am fost invidioasă pe nimeni. Dacă văd o fată că e mai frumoasă, mai bună, că e nu știu cum, că e Dumnezeu, mă bucur pentru ea.

ADVERTISEMENT

Nu țin absolut nicio răutate, nici invidie, nici gelozie, nimic. La ea este totul invers. Câd am ieșit favorită i-a pus capac. În acel moment i-am văzut, efectiv, fața, expresia ei”, a declarat Sindy la „Survivor România”.

Sindy a fost a doua favorită a publicului săptămâna trecută și a observat invidia Mellinei vizavi de această situație, susținând că artista încearcă să „se dea bine” pe lângă ceilalți colegi ca să o întoarcă împotriva ei.

ADVERTISEMENT

Era: ‘Am încurcat-o, vai, cum nu pot s-o mai dau afară nicicum. Că asta era în capul ei, să mă dea afară din echipa. Ce-o să mă fac, că acum sunt în pericol. Sindy se înțelege bine cu Marius, cu Andrei, și cu Albert și cine o mai fi, și acum sunt în perciol, nu este bine, trebuie să mă gândesc la ceva, cum să fac eu să o dau afară pe fata asta. Trebuie să mă gândesc la un plan bun’.

Poate am dreptate, poate n-am dreptate, nu știu cum ați văzut voi, dar eu zic că așa este. Noi, fetele, simțim unele chestii”, a mai spus Sindy.

ADVERTISEMENT

În ediția de joi seara, Sorin i-a adus și el acuzații Mellinei, spunând despre ea că este prefăcută și că a încercat să se apropie de Albert după ce a fost ales favoritul publicului a patra oarăm după ce Maria, cu care se înțelegea cel mai bine, a fost eliminată.

„În situația în care Maria a plecat, Mellina nu avea nimic mai bun decât să râdă cu Albert. De ce? Pentru că a ieșit Albert de patru ori favoritul publicului!”, a declarat Sorin.

ADVERTISEMENT