Life

Sindy de la Survivor România are o problemă de sănătate de care știe foarte puțină lume. Prin ce trece războinica

24.03.2021 | 23:51
Sindy de la Survivor Romania are o problema de sanatate de care stie foarte putina lume Prin ce trece razboinica
ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România are o problemă de sănătate de care știe foarte puțină lume. Războinica trece printr-o situație foarte neplăcută.

Sindy nu a ajuns de foarte multă vreme în Republica Dominicană. Totuși primele conflicte au început deja să apară. Acestea au avut legătură cu vocea deosebită a concurentei.

ADVERTISEMENT

În ediția de duminică seară a competiției, Sindy a reușit să câștige simpatia atât a celor de acasă, cât și a a colegilor. Spectatorii au votat-o pe războinică. În schimb, ceilalți participanți au făcut glume pe seama vocii acesteia.

Sindy de la Survivor România are o problemă de sănătate de care știe foarte puțină lume. Prin ce trece războinica

În apărarea tinerei a sărit Simona Hapciuc. Acesta a făcut o declarație neașteptată despre Războinică. Ea a precizat că vocea lui Sindy sună în acel fel pentru că are o problemă de sănătate.

ADVERTISEMENT

În primul rând, femeia s-a arătat revoltată de glumele făcute pe această temă: „deci, frate, față are o problemă de sănătate, nu poți să te iei de ea, nu poți să faci mișto de ea”. 

„Ea, în schimb, este supertare pe traseu și mi se pare un copil atât de bun și mă bucur foarte mult pentru ea. Mă bucur foarte mult și pentru Albert, toată lumea știe cât îmi place mie Albert. Le doresc să fie puternici și să iasă, în continuare, favoriți și să ajungă în Finală!,” a adăugat, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

La sosirea în Republica Dominicană, Sindy a precizat că se teme de eliminare și că îi este frică de celelate fete din echipă: „am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată”.

„Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i le ia locul”, declara ea la scurt timp după ce ajunsese în echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, a adăugat, potrivit Viva.

ADVERTISEMENT