Life

Sindy de la Survivor România, așa cum n-ai văzut-o niciodată! Pozele incendiare făcute înainte de competiție

17.04.2021 | 17:39
Sindy de la Survivor Romania asa cum nai vazuto niciodata Pozele incendiare facute inainte de competitie
Sindy, concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România este una dintre revelațiile acestui sezon. Concurenta a cărei carismă a fost remarcată de toată lumea a reușit să devină într-un timp scurt una dintre protagonistele concursului de la Kanal D.

Blondina afișează mereu imaginea unei fete naive, cu un simț al umorului greu de ratat, unul involuntar, însă în ciua aparențelor, Sindy știe să pozeze în femeie extrem de sexy, iar dovadă stau anumite fotografii pe care le-a făcut înainte să intre în reality-show.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Brașov a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini senzuale, unele în costum de baie sau lenjerie intimă, cu mult înainte să știe că va fi concurenta celui mai urmărit reality-show din România.

Sindy de la Survivor România, extrem de sexy

Concurenta de la Survivor România avea părul mai lung și colorat diferit în urmă cu doi ani, atunci când s-a afișat într-un costum de baie care îi venea perfect pe canapea, printre palmieri, la un pool party.

ADVERTISEMENT

Sindy știe să se distreze și nu și-ar fi imaginat niciodată că va renunța la petrecerile de altădată, cu mâncare, muzică bună și băutură din belșug pentru a se lupta pentru o coajă de pâine sau un bol de orez la mii de kilometri depărtare de casa ei.

sindy survivor românia
Sindy de la Survivor România, la o petrecere la piscină acum doi ani. Foto: Instagram
sindy survivor românia
Concurenta din echipa Războinicilor, costumată în asistentă. Foto: Instagram

Războinica, în rolul unei asistente senzuale

Blondina le-a bucurat privirile bărbaților care o urmăresc pe Instagram în tot felul de ipostaze și costumații provocatoare. Într-o altă imagine pe care o puteți vedea pe rețeaua de socializare, aceasta pozează într-o asistentă sexy. Imaginea respectivă, care pare decupată dintr-un film pentru adulți, a fost făcută în 2018.

ADVERTISEMENT

Sindy este una din cele mai iubite concurente de la Survivor România reușind să supraviețuiască în echipa Războinicilor în fața unor eliminări destul de dure, mai ales în ultimele trei săptămâni.

De când a început să prindă glas și să critice anumite situații, concurenta a devenit una dintre preferatele telespectatorilor, la un moment dat clasându-se chiar pe locul al doilea în topul SMS-urilor date de oameni.

ADVERTISEMENT