Life

Sindy de la Survivor România, dezvăluiri despre diagnosticul crunt primit în urmă cu câțiva ani: „Pe RMN părea că am o tumoră”

Sindy de la Survivor România a fost o luptătoare dintotdeauna. În urmă cu câțiva ani, fosta concurentă a fost suspectă de o boală cumplită.
28.05.2021 | 16:18
Sindy de la Survivor Romania dezvaluiri despre diagnosticul crunt primit in urma cu cativa ani Pe RMN parea ca am o tumora
ADVERTISEMENT

Sindy, una din cele mai iubite concurente de la Survivor România, a trecut prin multe dificultăți de-a lungul vieții sale. Carismatica blondină din Brașov a făcut câteva mărturisiri în exclusivitate despre una din problemele de sănătate care a marcat-o destul de tare.

Aceasta a avut la un moment dat peritonită, iar în urma unor analize medicale, câțiva doctori i-au pus un diagnostic destul de dur: cancer ovarian.

ADVERTISEMENT

Războinica nu s-a lăsat convinsă de acel diagnostic, cu toate că acesta s-a repetat din gura unor doctori diferiți. A continuat să investigheze problema pe care a avut-o. A aflat exact ce bănuia. Diagnosticul fusese greșit.

Sindy de la Survivor România, dezvăluiti despre unul din cele mai grele episoade din viața ei

Fosta concurentă de la Survivor România ne-a povestit prin ce a trecut în acele momente. Aceasta le dă și un sfat tinerelor: să nu își neglijeze niciodată starea de sănătate!

ADVERTISEMENT

„Am stat foarte liniștită, deși cinci medici diferiți mi-au spus acest diagnostic. Logic nu aveam cum să am așa ceva, trebuia să aibă legătură cu operația pe care o avusesem cu o luna înainte.

Știam că nu este vorba de niciun cancer. Într-un final, un medic și-a dat seama că este vorba de niște aderențe care mi-au lipit organele între ele și pe RMN părea că am o tumoră”, a declarat Sindy de la Survivor România în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Având în vedere situația prin care a trecut, Sindy a transmis un mesaj pentru tinerele care se lovesc de aceeași problemă ori suspectează că e ceva în neregulă cu starea lor.

„Le-aș sfătui pe tinere să meargă la control când cred că au o problemă”

„Eu am avut o peritonită inițial. Le-s sfătui pe tinere să mergă la control când cred că au o problema . Să aibă o viață sănătoasă prin alimentație bio, dacă se poate, și să facă sport. Sportul distruge celulele canceroase”, este sfatul Szidoniei.

ADVERTISEMENT

Sindy a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Ieșirea ei din competiție a uimit pe toată lumea, mai ales că mulți o vedeau în marea finală.

Conflictul pe care aceasta l-a avut cu Maria Chițu nu a fost în favoarea ei, publicul poziționându-se împotriva ei. De asemenea, faptul că s-a accidentat destul de mult în ultimele săptămâni și nu mai dădea randament pe trasee a contribuit la eliminarea ei.

 

ADVERTISEMENT