Life

Sindy de la Survivor România, la un pas de moarte acum doi ani! A fost diagnosticată cu cancer și a trecut printr-un șoc anafilactic

06.04.2021 | 11:50
Sindy de la Survivor Romania la un pas de moarte acum doi ani A fost diagnosticata cu cancer si a trecut printrun soc anafilactic
ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România a reușit să câștige inimile telespectatorilor cu carisma ei. În spatele hazului personal și a naivității aparente se ascunde o luptă continuă pentru viață, căci războinica a trecut prin multe.

În urmă cu doi ani, Szidonia a fost la un pas de moarte, dar Dumnezeu a avut grijă ca blondina să treacă peste acea cumpănă și astăzi să fie una din cele mai iubite concurente de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Sindy a povestit într-un interviu pentru revista Viva! că s-a născut cu mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu doi ani a suferit două intervenții chirurgicale care puteau să îi fie fatale.

Sindy de la Survivor România și-a văzut moartea cu ochii

Tânăra brașoveancă a cărei notorietate a explodat de când a ajuns în emisiunea filmată în Republica Dominicană a povestit prin ce cumpănă a trecut recent, când a slăbit mai bine de 15 kilograme și nu mai putea să mănânce absolut nimic.

ADVERTISEMENT

A stat timp de o lună internată în spital și credea că nu va mai vedea lumina zilei, căci durerile fizice erau cumplite, iar pe lângă asta, concurenta a fost afectată și psihic.

„Am pierdut 15 kg. Nu puteam să mănânc. Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu știau ce aveam. Se inflamase apendicele, făcusem peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia”, este mărturisirea cutremurătoare a Sizdoniei pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

„Am trecut printr-un șoc anafilactic”

Nu a avut încredere în diagnosticul pus doctori, așa că s-a adresat la un alt cabinet medical, refuzând o astfel de operație. Intuiția se pare că a ajutat-o pe concurentă: „Am descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. Am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie”.

Războinica a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme la 1,65 de metri și spune că nici nu mai putea să se uite în oglindă din cauza felului în care arăta. Din fericire, Szidonia a depășit cu bine acel episod, cea mai grea încercare din viața ei.

ADVERTISEMENT