ADVERTISEMENT
Life

Sindy, dezvăluire uluitoare despre Albert Oprea de la Survivor România. Ce intenții a avut Războinicul cu ea

Sindy, fosta concurentă de la Survivor România 2021, a vorbit sincer despre colegii din Republica Dominicană, în special despre favoritul publicului, Albert Oprea.
Autor: Alexa Serdan | 22.07.2021 | 08:01
Sindy, dezvăluire uluitoare despre Albert Oprea de la Survivor România. Ce intenții a avut Războinicul cu ea
Sindy, dezvăluire uluitoare despre Albert Oprea de la Survivor România. Ce intenții a avut Războinicul cu ea. Sursa foto: Intagram. Colaj: Fanatik

Fosta Războinică a făcut o dezvăluire uluitoare despre tânărul afacerist în vârstă de 23 de ani. Frumoasa blondină a mărturisit ce intenții a avut fostul participant de la Kanal D cu ea.

ADVERTISEMENT

Sindy are numai cuvinte de laudă la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România, mărturisind că Războinicul i-a dat de înțeles că ar vrea să înceapă o relație amoroasă.

Cei doi concurenți s-au înțeles foarte bine pe parcursul competiției sportive moderate de Daniel Pavel, blondina precizând că favoritul publicului din echipa albastră este foarte inteligent.

ADVERTISEMENT

Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la Survivor România

„Noi ne-am înțeles bine, este foarte inteligent, gândește tot timpul și asta mi-am dat eu seama după privire. Știam eu că gândește tot timpul.

Dar, dacă mă întrebați dacă m-aș cupla cu el sau dacă mă atrage fizic, nu este genul meu. Nu a fost nimic între noi, doar o relație de prietenie, ne-am înțeles foarte bine”, a spus Sindy despre Albert Oprea în emisiunea „Ștafeta mixtă”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România este convinsă că fostul ei coleg de echipă și-ar fi dorit să înceapă o altfel de relație, însă a ținut să menționeze că îi plac bărbații înalți, Războinicul fiind scund după gusturile ei.

Sindy, adevărul despre relația cu Albert Oprea. Ce s-a întâmplat între ei

Sindy nu s-a simțit deloc atrasă de Albert Oprea din punct de vedere sentimental și a încercat să păstreze distanța față de tânăr și să se concentreze asupra jocurilor din Republica Dominicană, motiv pentru care nu a dormit deloc lângă el.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că mă plăcea și voia să se combine cu mine. La început, când am intrat eu în competiție, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat și la față foarte mult.

Când mă uităm de acasă, la televizor, era drăguțel. Dar mă gândeam că este mai înalt. Mie îmi plac bărbații mai înalți totuși. 

ADVERTISEMENT

Nu m-am simțit atrasă de el, dar simțeam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de înțeles că eu nu îl plac.

Prima dată când am ajuns acolo mi-a spus «Sindy, eu ți-am făcut patul deja lângă mine» și eu i-am spus «Mulțumesc, Albert, ești foarte drăguț și de treabă». Și după m-am mutat lângă fete”, a completat fosta Războinică de la Survivor România pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!