Life

Sindy îi declară război lui Sorin la Survivor România. Imagini fără precedent din echipa Războinicilor: “Nu îmi e frică de el”

31.03.2021 | 08:55
Sindy ii declara razboi lui Sorin la Survivor Romania Imagini fara precedent din echipa Razboinicilor Nu imi e frica de el
ADVERTISEMENT

Sindy îi declară război colegului ei de echipă, Sorin, în următoarea ediție a reality show-ului „Survivor România”, tensiunile din echipa albastră fiind tot mai puternice. Nu este pentru prima dată când tânăra este dură cu el, considerând că nu este deloc bun de traseu. 

Deși mulți dintre concurenți au râs de vocea ei subțire, ca de copilă, lucru care îi oferă un aer inocent, Sindy s-a dovedit a fi una dintre cele mai apreciate prezențe din cadrul show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Szidonia Szasz pe numele complet, tânăra de 26 de ani are un caracter puternic și o condiție fizică de invidiat, lucru care a ajutat-o să aducă multe puncte în echipa ei în timpul probelor.

Sindy îi declară război lui Sorin la Survivor România. Imagini fără precedent din echipa Războinicilor: “Nu îmi e frică de el”

Războinica Sindy s-a săturat de atitudinea lui Sorin de la „Survivor România” și a fost sinceră în privința lui. Fostul jucător de fotbal este văzut ca un lider printre colegii lui, Sindy intrând în competiție abia în luna februarie.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a făcut curaj și l-a pus la punct pe colegul ei, sătulă de strategiile și discuțiile pe care le face cu ceilalți Războinici. Sindy a declarat la testimoniale că nu îi este frică de el și că a auzit o discuție între el și Marius, subiectul fiind chiar ea.

„L-am auzit cum vorbea așa mai încet cu Marius…”, a spus Războinica. În ediția de duminică, Sindy a ieșit pe locul doi în preferințele publicului, semn că este tot mai apreciată pentru performanțele ei sportive și corectitudine. Cu toate acestea, Sorin a ieșit pe locul al treilea, în ciuda atitudinii lui și a rezultatelor slabe pe traseu, de cele mai mute ori.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce ai înțeles tu din discuție, că m-ai acuzat de niște chestii total aiurea”, s-a justificat Sorin în fața lui Sindy, după ce aceasta l-a auzit șușotind cu Marius Crăciun. „El comentează pe toată lumea, dar pe mine nu mă interesează, că mie nu îmi e teamă de el”, a mai spus Sindy la testimoniale.

 

Sindy, atac la adresa lui Sorin: „Este slab pe traseu”

Sindy a început să-și spună părerea despre colegul ei încă de săptămâna trecută, reccunoscând că este slab pe traseu și că atunci când aduce puncte este ajutat de noroc.

ADVERTISEMENT

„Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum. Dacă câștigă, câștigă din noroc”, i-a spus Sindy Mellinei săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume