Life

Sindy îi declară război lui Sorin la Survivor România. Imagini fără precedent din echipa Războinicilor: “Nu îmi e frică de el”

31.03.2021 | 08:55
Sindy ii declara razboi lui Sorin la Survivor Romania Imagini fara precedent din echipa Razboinicilor Nu imi e frica de el
ADVERTISEMENT

Sindy îi declară război colegului ei de echipă, Sorin, în următoarea ediție a reality show-ului „Survivor România”, tensiunile din echipa albastră fiind tot mai puternice. Nu este pentru prima dată când tânăra este dură cu el, considerând că nu este deloc bun de traseu. 

Deși mulți dintre concurenți au râs de vocea ei subțire, ca de copilă, lucru care îi oferă un aer inocent, Sindy s-a dovedit a fi una dintre cele mai apreciate prezențe din cadrul show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Szidonia Szasz pe numele complet, tânăra de 26 de ani are un caracter puternic și o condiție fizică de invidiat, lucru care a ajutat-o să aducă multe puncte în echipa ei în timpul probelor.

Sindy îi declară război lui Sorin la Survivor România. Imagini fără precedent din echipa Războinicilor: “Nu îmi e frică de el”

Războinica Sindy s-a săturat de atitudinea lui Sorin de la „Survivor România” și a fost sinceră în privința lui. Fostul jucător de fotbal este văzut ca un lider printre colegii lui, Sindy intrând în competiție abia în luna februarie.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a făcut curaj și l-a pus la punct pe colegul ei, sătulă de strategiile și discuțiile pe care le face cu ceilalți Războinici. Sindy a declarat la testimoniale că nu îi este frică de el și că a auzit o discuție între el și Marius, subiectul fiind chiar ea.

„L-am auzit cum vorbea așa mai încet cu Marius…”, a spus Războinica. În ediția de duminică, Sindy a ieșit pe locul doi în preferințele publicului, semn că este tot mai apreciată pentru performanțele ei sportive și corectitudine. Cu toate acestea, Sorin a ieșit pe locul al treilea, în ciuda atitudinii lui și a rezultatelor slabe pe traseu, de cele mai mute ori.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce ai înțeles tu din discuție, că m-ai acuzat de niște chestii total aiurea”, s-a justificat Sorin în fața lui Sindy, după ce aceasta l-a auzit șușotind cu Marius Crăciun. „El comentează pe toată lumea, dar pe mine nu mă interesează, că mie nu îmi e teamă de el”, a mai spus Sindy la testimoniale.

 

Sindy, atac la adresa lui Sorin: „Este slab pe traseu”

Sindy a început să-și spună părerea despre colegul ei încă de săptămâna trecută, reccunoscând că este slab pe traseu și că atunci când aduce puncte este ajutat de noroc.

ADVERTISEMENT

„Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum. Dacă câștigă, câștigă din noroc”, i-a spus Sindy Mellinei săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT