Life

Sinead O’Connor a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce fiul ei s-a sinucis. Cum a apărut cântăreața la funeraliile adolescentului

Sinead O'Connor a ajuns de urgență la spital. Celebra cântăreață trece prin clipe cumplite. A încercat să se sinucidă, după ce fiul său și-a luat viața.
17.01.2022 | 16:28
Sinead OConnor a incercat sasi puna capat zilelor dupa ce fiul ei sa sinucis Cum a aparut cantareata la funeraliile adolescentului
ADVERTISEMENT

Sinead O’Connor a fost internată în spital, la aproape o săptămână după ce fiul său în vârstă de 17 ani a fost găsit fără suflare.

În ultimele zile, cunoscuta cântăreața a făcut mai multe postări în care a anunțat că este decisă să-și pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Joi noaptea, aceasta le-a transmis fanilor că este în drum spre spital.

Sinead O’Connor a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce fiul ei s-a sinucis. Cum a apărut cântăreața la funeraliile adolescentului

Sinead O’Connor trece prin momente cumplite. Pe 7 ianuarie a fost găsit trupul neînsuflețit al fiului ei Shane, la două zile după ce dispăruse. Lovitura a fost teribilă pentru cunoscută artistă, mama a patru copii.

Din acel moment, Sinead O’Connor a postat o serie de mesaje alarmante. În cele mai multe se învinovățea pentru moartea tânărului de doar 17 ani, apoi a spus că este decisă să-l urmeze.

ADVERTISEMENT

“Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris cântăreața pe un cont de Twitter legat de contul ei oficial.

Cântăreața a fost cea care și-a anunțat fanii că este în drum spre spital pentru a primi îngrijiri medicale. Chiar și așa, aceasta pare că nu a renunțat la ideea de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

“Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare.”, a scris Sinead O’Connor.

În urmă cu mai bine de o săptămână, artista a anunțat că fiul său s-a sinucis. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit pe 7 ianuarie, la două zile după ce tânărul dispăruse.

ADVERTISEMENT

“Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să-și încheie lupta pe Pământ și este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”, a fost mesajul mamei sale.

Înmormântarea a avut loc sâmbătă, în Dublin, Irlanda. Cântăreața a apărut într-o ținută neobișnuită. A purtat un trening roz, iar în unele momente un batic de culoare verde pe cap.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alfonso Carbone (@carbone2914)

Cântăreața de 55 de ani a declarat că fiul său ar fi adorat ținuta aleasă.

ADVERTISEMENT