Life
notix pixel id

Sinead O’Connor, internată de urgență la spital. Cântăreața nu-și revine după moartea fiului

Sinead O'Connor traversează o perioadă nefericită, după ce fiul său, și-a pus capăt zilelor în urmă cu aproximativ două săptămâni. Tânărul avea 17 ani.
24.01.2022 | 11:30
Sinead OConnor internata de urgenta la spital Cantareata nusi revine dupa moartea fiului
Sinead O'Connor a ajuns la spital după moartea fiului ei: ”Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane”. Sursa foto: nme.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de origine irlandeză are remușcări legat de moartea băiatului ei și nu-și poate reveni. Vedeta se învinovățește pentru sinuciderea acestuia și crede că nu mai are niciun rost pe pământ.

Îndrăgita artistă nu-și poate închipui viața fără fiul ei și este convinsă că vina îi aparține în totalitate. Acesta este motivul pentru care Sinead O’Connor a ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au internat-o pe solistă și o țin sub observație, după ce zilele trecute a lăsat mai multe mesaje cu tentă despresivă în social media.

Sinead O’Connor a ajuns la spital după moartea fiului ei: ”Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane”

„Viaţa mea a fost un dezastru din ziua în care m-am născut. Dumnezeu m-a greşit. Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu şi ceilalţi copii ai mei. Nu merit să trăiesc. E vina mea.

ADVERTISEMENT

Nu este vina părinţilor mei, a familiei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a greşit. Sunt pierdută fără fiul meu şi mă urăsc.

Spitalul va ajuta puţin. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere”, sunt gândurile pe care le are Sinead O’Connor în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cântăreața a revenit la lucruri mai bune și a realizat că și-a speriat teribil internauții. Vedeta a încercat să-i liniștească, spunându-le că a luat toate măsurile necesare.

Artista a plecat la spital însoțită de oamenii legii, subliniind faptul că nu a încercat să supere pe nimeni, doar că nu-și mai poate reveni după sinuciderea fiului ei.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău. N-ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu poliţiştii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că v-am supărat”, a completat Sinead O’Connor.

ADVERTISEMENT

Fiul lui O’Connor a încercat de două ori să se sinucidă și a fugit de la spitalul unde era internat. Din păcate, pe 8 ianuarie 2022, și-a pus capăt zilelor.

În memoria băiatului artista a postat pe rețelele de socializare o melodie de-a lui Bob Marley, „Ride Natty Ride”, dedicație făcută tânărului de numai 17 ani.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit în orașul Bray, la 20 de kilometri de capitala Irlandei, Dublin, la două zile după dispariția din spital.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE