Life

Cum arată acum starul din “Singur Acasă 3”. Alexander David Linz are 32 de ani și a renunțat la actorie

La 24 de ani de la difuzarea peliculei ”Singur Acasă 3”, Alexander David Linz, puștiul care la 8 ani a dat naștere personajului principal, este de nerecunoscut. Are 32 de ani și a ieșit din lumina reflectoarelor.
17.12.2021 | 20:18
Cum arata acum starul din Singur Acasa 3 Alexander David Linz are 32 de ani si a renuntat la actorie
Alexander David Linz, starul din ”Singur Acasă 3” este de nerecunoscut. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut 24 de ani de când ”Singur Acasă 3” a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, peliculă în care nu a apărut Macaulay Culkin, ci Alexander David Linz.

La acea vreme, pentru că Macaulay Culkin ajunsese deja la vârsta adolescenței, dar și pentru că se spune că nu mai voia să-l joace pe Kevin, producătorii l-au adus în lumina reflectoarelor pe Alexander David Linz.

ADVERTISEMENT

Transformarea lui Alexander David Linz, rolul principal din ”Singur Acasă 3”

Alexander David Linz avea opt ani când a interpretat rolul lui Alex Pruitt cu succes, dar acum, după mai bine de 24 de ani, actorul a ajuns de nerecunoscut.

Cel care cândva a cucerit cinefilii și fanii peliculei cu zâmbetul lui, obrajii bucălați și părul lung, s-a transformat acum într-un adevărat bărbat. Între timp, pletele au dispărut, în schimb, Alexander se încadrează acum în categoria bărbaților cu barbă.

ADVERTISEMENT

Alexander David Linz, din ”Singur Acasă 3” a renunțat la actorie

De la rolul care l-a făcut celebru, Linz a mai apărut și în alte filme, însă, în anul 2005, a intrat pentru ultima dată în rolul unui personaj. De atunci, actorul din ”Singur Acasă 3” a lăsat în urmă cariera cinematografică și showbiz-ul și s-a axat mai mult pe studiile pe care le-a urmat.

În 2011 a absolvit Facultate Berkeley, iar în 2017 a urmat și un master în Planificare Urbană și Regională la UCLA (University of California, Los Angeles), domeniu în care și activează la acest moment, în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

”Singur Acasă 3” nu a avut succesul primelor două pelicule

A treia parte a filmului de Crăciun, apărută în 1997, cea care se va vedea sâmbătă, 18 decembrie, la Antena 1, la ora 20:00, deși a păstrat ideea acțiunii, a adus în prim-plan alte personajele.

Celebrități care, prin prisma filmului de iarnă, nu s-au bucurat de același succes pe care l-au cunoscut actorii din primele două părți ale filmului.

ADVERTISEMENT

Conform thesun.co.uk, ”Singur Acasă 3” nu a obținut nici măcar jumătate din încasările pe care ”Singur Acasă” și ”Singur Acasă 2 – Pierdut în New York” le-au bifat.

În timp ce a treia parte a filmului a ajuns să aibă încasări de doar 79 de milioane de dolari, prima parte a bătut recordul încasărilor cu o sumă în valoare de 476 de milioane de dolari, în timp ce episodul din New York a acumulat încasări de 359 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT