Life
notix pixel id

Cele mai tari meme-uri după lansarea filmului Singur Acasă 6: ”Când copilul este tipul cel rău”

Un val de reacții amuzante a apărut la scurt timp de la lansarea filmului ”Singur Acasă 6”. Pelicula nu a fost deloc pe placul fanilor lui Macaulay Culkin, lucru care se vede acum în meme-urile de pe Twitter.
03.12.2021 | 19:15
Cele mai tari meme-uri după lansarea filmului Singur Acasă 6: ”Când copilul este tipul cel rău”
Cele mai amuzante reacții după lansarea filmului Singur Acasă 6. Sursă foto: Instagram, Twitter. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Singur Acasă 6” s-a lansat pe 12 noiembrie 2021, fiind un film extrem de așteptat de fanii seriei care l-a făcut celebru pe Macaulay Culkin. După vizionarea peliculei, nu mulți s-au arătat, însă, plăcut surprinși de ultima parte a tradiționalului film de iarnă.

”Singur Acasă 6”, deloc pe placul fanilor seriei

Internauții au avut reacții care mai de care mai amuzante după ce au vizionat ”Singur Acasă 6”. După ce Archie Yates l-a interpretat pe tânărul Max Mercer, copilul uitat acasă de familie chiar de Crăciun, fanii clasicului film au reacționat în număr mare pe Twitter.

Mulți s-au arătat dezamăgiți de ceea ce au văzut, fapt care a făcut ca în mediul online să circule acum multe meme-uri distractive referitoare la ”Singur Acasă 6”.

ADVERTISEMENT

”Ei bine, nu știu la ce mă așteptam”, spune imaginea de mai jos, publicată după vizionarea filmului cu Archie Yates.

Mai mult decât atât, cei din spatele deja celebrelor mesaje spun că ar fi trebuit să își dea seama încă din trailer că vor viziona un film care nu se va ridica la nivelul succesului bifat de cele în care a apărut Macaulay Culkin. Chiar dacă actorul nu a fost în rolul principal în toate peliculele, numele lui a rămas emblema acestei serii.

ADVERTISEMENT

”De ce? De ce ați făcut asta?”, spune meme-ul ce-l ilustrează pe Ross din serialul ”Friends”.

De asemenea, în alte imagini amuzante care descriu partea a șasea a filmului, fanii spun că încă din trailer-ul prin care s-a promovcat pelicula a reieșit faptul că ceea ce vor vedea nu este decât o copie deloc reușită, cu o abordare total diferită a ceea ce cândva a fost un scenariu de succes.

ADVERTISEMENT

Internauții sunt surprinși de imaginea rolurilor principale

Totodată, un alt meme ajuns viral sugerează faptul că, dacă în trecut eroul filmului era un puști drăguț și vioi, iar hoții chiar arătau a băieți răi, acum rolurile par schimbate.

Imaginea ajunsă virală pe Twitter spune că în ”Singur Acasă 6” Max pare ”băiatul cel rău”, în timp ce hoții care îi intră în casă de Crăciun sunt personaje chiar simpatice, dar greu încercate.

ADVERTISEMENT

”Cu toții după ce am urmărit Singur Acasă 6: Când copilul este tipul ce rău, iar hoții chiar trec prin momente grele”.

Max nu a atins performanțele lui Kevin

Iar astea nu sunt singurele motive pentru care fanii seriei nu s-au arătat impresionați de ultimul film. Un alt meme spune că  tânărul Kevin de altădată știa pentru ce lupta și o făcea ca la carte, în schimb, Max, cel rămas acum singur de Crăciun, nu s-a prezentat cu ”arme” pe măsură pentru cei care s-au transformat de nevoie, așa cum spun producătorii, în hoți.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că reacțiile celor din online nu puteau să nu aducă în prim-plan și un meme cu Macaulay Culkin. Cel din spatele imaginii ce-l ilustrează pe Macaulay Culkin în una dintre cele mai amuzante și ”dure” ipostaze spune că rolul principal din partea a șasea a filmului nu i-a adus un omagiu micului Kevin: ”Singur Acasă 6 este lipsit de respect față de Kevin Mccallister”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri