Life

Antena 1 a făcut anunțul: Când începe seria Singur acasă

Antena 1 are o surpriză de proporții pentru telespectatorii săi! Postul TV anunță că seria Singur acasă va putea fi urmărită, începând cu data de 4 decembrie.
18.11.2021 | 15:29
Antena 1 a facut anuntul Cand incepe seria Singur acasa
Singur acasă va fi dijuzat anul acesta începând cu data de 4 decembrie pe Antena 1. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune și, ca în fiecare an, din casele românilor nu poate lipsi celebra serie „Singur Acasă”. În acest an, telespectatorii vor avea o surpriză, deoarece pot urmării peripețiile tânărului Kevin pe Antena 1.

Seria Singur acasă va fi difuzată la Antena 1, din 4 decembrie

Pe data de 4 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii îl pot privi pe Kevin cum rămâne singur acasă și cum îi înfruntă pe cei doi spărgători de case. Următoarele două părți ale trilogiei Singur acasă vor fi difuzate pe 11, respectiv, 18 decembrie tot pe Antena 1 de la 20:00.

ADVERTISEMENT

În acest an, cei de la Antena 1 își doresc să aducă magia în sufletele românilor, tocmai de aceea au declanșat campania „Hai, România, să declanșăm magia!”. În luna cadourilor, Antena 1 s-a gândit să le ofere românilor bucurie, urmărind scenele savuroase pe care Kevin le joacă alături de răufăcători.

Pro Tv renunță la audiență

Singurul post de televiziune care a difuzat în ultimii 20 de ani cele trei părți ale filmului „Home Alone” a fost Pro Tv. În acest an, însă, trustul lui Pache Protopopescu va pierde toți telespectatorii care în luna decembrie obișnuiau să urmărească, alături de familie, aventurile micului Kevin.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc, încă, detalii legate de motivul pentru care Pro Tv nu va mai difuza una dintre cele mai vizionate trilogii din ultimii ani, dar, cu siguranță, audiența postului de televiziune va suferi modificări în luna decembrie.

Singur Acasă a adus în fața televizoarelor milioane de români

Anul trecut, prima parte a trilogiei a strâns în fața micilor ecrane peste 2,2 milioane de români, ceea ce a clasat postul de televiziune Pro Tv pe prima poziție în audiențe. Antena 1 s-a clasat atunci abia pe locul doi, cu aproximativ 600.000 de telespectatori care urmăreau gala „Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

În anul 2018, prima parte a trilogiei a adunat 2,1 milioane de români în fața televizoarelor. În 2017, numărul telespectatorilor a fost similar cu cel din 2020, iar în 2016, Macaulay Culkin a făcut ca 2,5 milioane de români să rămână în fața micilor ecrane alături de familie.

Detalii pe care puțină lume le cunoaște despre Singur Acasă

Inițial, s-a crezut că actorul care l-a interpretat pe micul Kevin, Macaulay Culkin, a fost ales de către producători, deși nu avea nicio legătură cu lumea cinematografică. Totuși, ulterior s-a descoperit că tatăl băiatului, Kit, era un actor foarte bun, dar care nu a cunoscut succesul decât după ce fiul său a devenit celebru.

ADVERTISEMENT

Primul film în care Macaulay Culkin a jucat se numește „Uncle Buck”. Acesta a filmat alături de John Candy în 1989, interpretând rolul unui copil care era mereu pus pe șotii. Producătorul filmului „Singur Acasă” a rămas pe loc impresionat de calitățile băiatului.

Pentru prima parte a filmului, Macaulay Culkin a primit suma de 100.000 de dolari. După ce s-a bucurat de un succes răsunător, s-a dezbătut filmarea celei de-a doua părți. Pentru al doilea film, Culkin a primit un salariu de 5 milioane de dolari şi 5% din profiturile filmului.

Seria Singur acasă a adunat de-a lungul timpului încasări de peste 500 de dolari. După primele două filme, producătorii au dorit o continuare, însă Macaulay Culkin a fost prins cu alte proiecte, așa că au fost nevoiți să angajeze alți actori.

ADVERTISEMENT
Tags: