Life

Singur Acasă a bătut Las Fierbinţi! Câţi români s-au uitat pe Antena 1 la primul film din celebra serie

Filmul Singur Acasă a obținut, și în acest an, cifre de audiență record, Antena 1 reușind să învingă, în războiul audiențelor, pe rivalii de la Pro Tv care difuzau Las Fierbinți.
05.12.2021 | 11:38
Singur Acasa a batut Las Fierbinti Cati romani sau uitat pe Antena 1 la primul film din celebra serie
ADVERTISEMENT

După ce a obținut dreptul de a difuza Singur Acasă în dauna rivalilor de la Pro TV, Antena 1 a reușit să obțină cifre de audiență cât se poate de bune, reușind, pe același interval cu serialul fenomen Las Fierbinți, să câștige lupta pentru atenția telespectatorilor.

Singur Acasă a bătut Las Fierbinţi

Conform datelor de audiență, prima parte a seriei Singur Acasă, difuzată de Antena 1 a reușit să se claseze pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor din România și să întreacă Las Fierbinți, producția care rula, în același timp, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform Kantar Media,  compania care face studiul datelor de audiențe în România citate de Pagina de Media, Antena 1 era urmărită, în minutul de aur, de aproape 3 milioane de telespectatori la nivel național.

Astfel, conform datelor de audiență, pe publicul comercial, cu vârsta între 18 și 49 de ani, în intervalul orar 19:59 – 22:05, Antena 1 – post Tv la care rula prima parte a seriei Singur Acasă – a înregistrat în medie 10.2 puncte de rating şi 29.7% cota de piaţã. Pe locul al doilea s-a clasat Pro TV care difuza Las Fierbinți cu 9.5 puncte de rating şi 27.8% cota de piaţã.

ADVERTISEMENT

La nivel urban, clasamentul s-a păstrat, Antena 1 ocupând prima poziție cu 10.5 puncte de rating şi 23.3% cotã de piaţã, în timp ce Pro TV avea 9.9 puncte de rating şi 21.8% cota de piaţă.

La nivel național, Antena 1 conducea, de asemenea, în topul preferințelor telespectatorilor, Singur Acasă având cu 13.4 puncte de rating şi 27.5% cota de piaţă, în tinp ce Las Fierbinți era pe locul al doilea în top cu 10.7 puncte de rating şi 21.9% cota de piaţă.

ADVERTISEMENT

Singur Acasă, producția ”furată” de Antena 1 de la rivalii de la Pro TV

Anul acesta, Antena 1 a reușit să dea o adevărată lovitură rivalilor de la Pro Tv și a obținut dreptul de a difuza producția Singur Acasă, film în care rolul principal este interpretat de Macaulay Culkin, puștiul minune al Hollywood-ului.

Tradițional, seria care pare să anunțe, la televizor, apropierea Crăciunului, era difuzată de Pro TV și timp de ani buni a dominat topul audiențelor din această perioadă a anului. Și, din câte se pare, în ciuda faptului că mai toate replicile din film sunt deja știute pe dinafară de telespectatorii români, Antena 1 nu a greșit când a mizat pe Macaulay Culkin, obținând, la rândul ei, cifre bune de audiență.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Antena 1 va difuza sâmbătă, 11 decembrie, respectiv 18 decembrie de la 20:00, următoarele două părţi ale seriei Singur Acasă.

Starul din Singur Acasă, cel mai bine plătit copil actor din toate timpurile

Macaulay Culkin, starul din Singur Acasă, a fost, în fapt, singura opțiune pentru rolul lui Kevin din Singur Acasă, chiar dacă regizorul a chemat, la audiții, peste 100 de alți copii. Alegerea lui Macaulay Culkin în rolul principal al filmului a fost cât se poate de inspirată, îair în momentul în care Singur Acasă a fost difuzat în cinematografe, timp de câteva luni la rândul, a dominat topul încasărilor.

De altfel, Macaulay Culkin a devenit, în urma rolului pe care îl face în seria Singur Acasă, cel mai bine plătit copil-actor din toate timpurile. Mai mult, Macaulay Culkin ajunsese să fie plătit și cu șase milioane de dolari pentru un rol.

E adevărat, banii și faima i-au adus și probleme pe măsură lui Macaulay Culkin, el fiind surprins, de-a lungul timpului, în ipostaze cât se poate de dificile din cauza auzului de droguri și alcool. Din fericire, cu ajutor de specialitate, a reușit să depășească acea perioadă.

ADVERTISEMENT