Singur Acasă, pentru a noua oară, sîmbătă la Pro TV

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
04/12/2014, 14:14
Singur Acasă, pentru a noua oară, sîmbătă la Pro TV GALERIE FOTO

„Sigura Acasă”, film care nu lipseşte din niciun Crăciun, va fi difuzat pentru a noua oară, în ultimii zece ani. Producţia va fi difuzată în această sâmbătă, de la 20.30, pe Pro TV.

Pelicula care îl are ca protagonist pe Macaulay Culkin i-a adus an de an audienţe foarte bune postului fondat de Adrian Sârbu.

“Singur acasă” se înscrie în topul celor mai “reluate” filme de Pro TV, cele mai multe redifuzări având însă pelicula Rush Hour (“Ora de vârf”), potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro pe ultimii zece ani.

AUDIENŢE. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, filmul Singur Acasă, de pe Pro TV, a fost urmărit de 2,7 milioane de români în medie pe minut, un record absolut pentru ziua de vineri, când s-a aflat în grila postului.

Şi la oraşe, în 2013, Singur Acasă a fost de trei ori peste următorul clasat (Antena 1). Filmul de pe Pro TV a fost văzut de aproape 1,3 milioane de telespectatori din mediul urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT. Cu fiecare an, tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

singur-acasa_libertatea-95-1024x809

 

 

 

Închide ×