Sport

Singura echipă de care se teme patronul de la FCSB în lupta la titlu. „La indirecte e problema… Dar nu mai vreau să-mi fac păcate”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit despre singura echipă din play-off de care se teme cu adevărat, însă nu a vrut să detalieze prea mult subiectul.
19.04.2022 | 20:27
Singura echipa de care se teme patronul de la FCSB in lupta la titlu La indirecte e problema Dar nu mai vreau sami fac pacate
Gigi Becali a anunțat că refuză să joace meciul cu FC Voluntari pe stadionul din Giulești. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” s-a ferit în a-și continua ideea, amintind de faptul că s-a înșelat când a crezut că Istvan Kovacs nu va arbitra corect meciul dintre CFR Cluj și FCSB, terminat cu victoria elevilor lui Toni Petrea, scor 1-0.

Singura echipă de care se teme patronul de la FCSB în lupta la titlu este FC Argeș

Gigi Becali a recunoscut că FC Argeș este singura echipă de care se teme cu adevărat în lupta la titlu, ironizându-l pe Joao Miguel, cel care a gafat în două meciuri contra campioanei României, însă nu a vrut să insiste mult asupra discursului său la adresa piteștenilor, pentru a nu-și face păcate:

ADVERTISEMENT

Eu văd că suntem noi favoriți având în vedere toate la un loc, valoarea echipei, situația care o fi la CFR, nu știu, dar cred că sunt niște certuri pe-acolo, cred, nu știu.

La indirecte, singura echipă de care mi-e teamă e FC Argeș, adică… dar nu mai vreau să fac păcate, că am zis de Kovacs și a arbitrat impecabil”.

ADVERTISEMENT

„Mă refer la Argeș că sunt ceva prietenii, la Farul nu există, nu face Gică nimic niciodată. Mi-e să nu mai dea ăsta de la Argeș (n.r.- Joao Miguel) pe lângă minge, aia e problema. 

El în fața mea, Kovacs a spălat toate păcatele și îmi cer iertare pentru tot ce am spus despre el. Atâta teamă mi-era de el, că a arbitrat atât de bine de mi-a spulberat toate suspiciunile.

ADVERTISEMENT

A arbitrat ca un arbitru mare de Champions League, care și este”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Gigi Becali nu e interesat de alegerile LPF

Gigi Becali a recunoscut că nu este interesat de alegerile LPF, explicând și motivul pentru care Vali Argăseală a votat la alegerile recente de la Federația Română de Fotbal:

ADVERTISEMENT

„Nici nu m-a interesat. Erau strânși ca oile pe un stadion să voteze un singur om. Și dacă votez ce contează că am votat?

Vali se duce cu ei pe la Israel, e prieten cu ei, pleacă cu ei în deplasări. Îl las în pace, că țin la Vali, e prieten cu el, nu i-o stric. Pe mine mă interesează doar dreptatea și adevărul”.

„Habar n-am, nu mă implic nici la LPF, să vedem, nu e normal dacă el e singurul candidat”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 3,55 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: