Fotbal intern

Singura ofertă primită de Gigi Becali pentru Dennis Man! Ce răspuns a dat patronul FCSB. Exclusiv

19.12.2020 | 21:07
Singura oferta primita de Gigi Becali pentru Dennis Man Ce raspuns a dat patronul FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dennis Man este considerat de Gigi Becali drept perla formației FCSB, iar patronul liderului Ligii 1 vrea nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul atacantului. FANATIK a aflat că turcii de la Fenerbahce au făcut o ofertă pentru vârf. 

Deși s-au vehiculat mai multe nume de formații interesate de aducerea lui Man, singurul club care a trimis o ofertă concretă pentru fostul vârf de la UTA este Fenerbahce Istanbul!

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali nu a fost deloc mulțumit de condițiile menționate în propunerea turcilor și a refuzat pe loc orice fel de discuție cu oficialii lui Fenerbahce.

Singura ofertă primită de Gigi Becali pentru Dennis Man. Fener, ofertă mult sub așteptări

Parte din trio-ul de atac responsabil pentru ascensiunea FCSB-ului în clasament, Dennis Man este considerat de Gigi Becali cea mai importantă resursă a clubului său. Patronul „roș-albaștrilor” crede că poate obține o sumă uriașă pe fostul atacant de la UTA Arad. Becali nici nu ia în calcul să se despartă de Man pentru mai puțin de 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Aflat într-o formă excelentă, Man a atras atenția unor cluburi importante din Europa, însă FANATIK a aflat că FCSB a primit o singură ofertă concretă pentru atacantul său. Turcii de la Fenerbahce au încercat să îl convingă pe Becali să își lase „perla” să meargă la Istanbul.

Clubul clasat pe locul 3 în Turcia a oferit pentru atacantul liderului din Liga 1 o sumă fixă de 5 milioane de euro, plus 15% din valoarea unui transfer ulterior al lui Man. Oferta nici nu se apropie de pretențiile lui Becali, care a refuzat instant propunerea turcilor. Deși s-a vehiculat că Man ar fi fost dorit și de alte cluburi, precum Feyenoord, FANATIK a aflat că cea de la Fener este singura ofertă concretă primită de FCSB pentru atacantul său.

ADVERTISEMENT

Departe de pretențiile patronului, dar aproape de evaluarea nemților

Propunerea turcilor de la Fenerbahce nu este una care să fie pe placul lui Gigi Becali, cel care vrea 15 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Însă suma oferită de gruparea din Istanbul este una destul de apropiată de cota de piață a lui Dennis Man. Nemții de la Transfermarkt au recalculat cotele fotbaliștilor înaintea finalului de an, iar valoarea atacantului de la FCSB este aproximată la 6,5 milioane de euro.

În august, prețul fotbalistului pe reputata platformă germană era de doar 5 milioane, însă evoluțiile lui Man din acest sezon i-au determinat pe experții nemți să își modifice estimarea. Atacantul adus de FCSB în 2016 de la UTA Arad a marcat 15 goluri în 15 meciuri disputate în acest sezon, și a oferit și șapte pase decisive.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este considerat a fi cel mai scump fotbalist din Liga 1, iar din top 3 fac parte și alți doi colegi de ai săi de la FCSB. Este vorba despre Florinel Coman, cotat la 5,5 milioane de euro, și Florin Tănase, evaluat și el la 3 milioane. Giovanni Becali a dezvăluit în vară, în exclusivitate pentru FANATIK, că l-a propus pe Florinel Coman la Crystal Palace.

„Da, sunt plecat din țară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum așteptăm back-up-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută”, spunea impresarul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT