Life

Singura plantă care te scapă de țiuitul din urechi. Costă doar 5 lei, iar Lidia Fecioru spune că e cea mai ieftină și eficientă soluție

Unica plantă care te ajută să nu mai ai țiuit în urechi. Are un preț de numai 5 lei și Lidia Fecioru o recomandă pentru beneficiile sale.
17.06.2024 | 21:00
Singura planta care te scapa de tiuitul din urechi Costa doar 5 lei iar Lidia Fecioru spune ca e cea mai ieftina si eficienta solutie
Unica plantă care te ajută să nu mai ai țiuit în urechi. Are un preț de numai 5 lei și Lidia Fecioru o recomandă pentru beneficiile sale. Sursa foto: Pinterest / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Singura plantă care te scapă de țiuitul din urechi. Costă doar 5 lei, iar Lidia Fecioru spune că e cea mai ieftină și eficientă soluție. Cunoscutul bioenergoterapeut a dezvăluit în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3 CNN, despre ce este vorba.

Unica plantă care te ajută să nu mai ai țiuit în urechi. Are un preț de numai 5 lei și Lidia Fecioru o recomandă pentru beneficiile sale

Unica plantă care te ajută să nu mai ai țiuit în urechi. Are un preț de numai 5 lei și Lidia Fecioru o recomandă pentru beneficiile sale. Crește pe câmpii, în grădini și pe pajiști, unde solul nu este foarte uscat. Adoră soarele.

ADVERTISEMENT

Renumitul bioenergoterapeut spune că traista ciobanului, cunoscută științific drept Capsella bursa-pastoris, alungă tinitusul. Această afecțiune afectează un număr foarte mare de oameni, fiind vorba de un sunet constant sau intermitent.

Acesta poate varia de la un bâzâit ușor până la un zgomot puternic, lucru care este deranjant pentru pacienți. Mai mult, le poate afecta calitatea vieții. Din fericire, vedeta spune că se poate scăpa ușor de această neplăcere.

ADVERTISEMENT

„Cea mai bună, rapidă și ieftină soluție este planta traista ciobanului. Noi uităm de aceste plante de care ar trebui să ținem cont mereu și să nu le uităm”, a spus Lidia Fecioru, conform sursei citate mai sus.

În emisiunea de la Antena 3 CNN vedeta a spus și cum se face leacul care este bun pentru țiuitul din urechi. Remediul cu această plantă este unul ușor. Oamenii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 5 lei.

ADVERTISEMENT
Planta traista ciobanului
Planta traista ciobanului care te scapă de tinitus. Sursa foto: catena.ro

Leacul cu planta traista ciobanului pentru tinitus

Lidia Fecioru a explicat cum se face leacul cu planta traista ciobanului pentru tinitus, subliniind că există două variante. Bioenergoterapeutul a mai adăugat că acest ceai este ideal pentru a scoate sărurile din corp.

„Într-un pahar de apă rece se pune o lingură din această plantă. Acoperim apoi acest pahar şi lăsăm aşa până dimineaţa. În dimineaţa respectivă, se strecoară şi se beau câte două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă, cu 15 minute.

ADVERTISEMENT

Se poate face şi ceai cald. Se lasă jumătate de oră la infuzat şi se bea un sfert de pahar. Ar fi în jur de 40 ml de ceai. Tot cu 30 de minute înainte de masă”, a mai spus Lidia Fecioru despre leacul cu planta traista ciobanului.

ADVERTISEMENT
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi:...
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi: "Nu se face fără"
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul...
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o...
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey