Sport

Singura poza pe care Simona Halep a păstrat-o cu Toni Iuruc! Sportiva a șters aproape tot de pe rețelele de socializare

Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare în ziua divorțului. Sportiva din Constanța a lăsat o singură poză cu Toni Iuruc pe rețelele sociale.
08.09.2022 | 18:18
Singura poza pe care Simona Halep a pastrato cu Toni Iuruc Sportiva a sters aproape tot de pe retelele de socializare
Simona Halep și Toni Iuruc, la cununia civilă.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, la doar un an de la cununia civilă. Cei doi au semnat actele de separare la biroul firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații și fiecare dintre cei doi au luat-o pe căi separate.

Singura poza pe care Simona Halep a păstrat-o cu Toni Iuruc!

În ziua divorțului, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare. A șters toate majoritatea pozelor cu Toni Iuruc de pe rețelele de socializare, inclusiv fotografiile și clipurile video de la cununia civilă care a avut loc pe 15 septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are în continuare poze cu foștii antrenori sau colaboratori cum ar fi Darren Cahill sau Virginia Ruzici, și a păstrat o singură poză cu fostul ei soț, de la o petrecere dată înainte de cununia civilă.

Simona Halep și Toni Iuruc, la o petrecere înainte de cununie. Singura pe care a păstrat-o Halep cu fostul soț. Sursa: Instagram Simona Halep
Simona Halep și Toni Iuruc, la o petrecere înainte de cununie. Singura pe care a păstrat-o Halep cu fostul soț. Sursa: Instagram Simona Halep

Simona Halep nu a păstrat nicio poză de la cununia civilă!

În schimb, Simona Halep nu a păstrat nicio poză și niciun filmuleț video de la cununia civilă, care a avut loc pe data de 15 septembrie 2001 pe terasa unui club de fițe din Mamaia.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut la petrecerea de la cununia civilă peste 300 de invitați. Nu au putut lipsi nume uriașe din sportul românesc precum: Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răduciou.

Dan Bittman, Loredana Groza și formația machedonească Pindu au cântat la evenimentul desfășurat la Fratelli, în Mamaia.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc a durat trei ani!

Simona Halep și Toni Iuruc au fost împreună timp de trei ani. Sportiva a oficializat relația imediat după ce a câștigat titlul de la Wimbledon, în 2019. Fostul soț al Simonei a fost prezent la Palatul Cotroceni, când președintele Klaus Iohannis a premiat-o pe Halep.

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc în cursul zilei de joi. Jucătoarea de tenis a venit însoțită de șofer, în timp ce fostul soț al Simonei a venit singur.

ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a fost cel care a confirmat pentru FANATIK divorțul de Simona Halep: “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Iuruc pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT