Sport

Singura rivală de care se teme Gigi Becali: „Joacă mai frumos decât noi”. Patronul FCSB, reacție savuroasă după ce i-a fost propus Nistor

Gigi Becali (64 de ani) consideră că FC U Craiova 1948 joacă cel mai bun fotbal din campionat. Reacție haioasă după ce Rotaru i l-a propus pe Dan Nistor la FCSB.
15.02.2023 | 08:00
Singura rivala de care se teme Gigi Becali Joaca mai frumos decat noi Patronul FCSB reactie savuroasa dupa ce ia fost propus Nistor
FC U Craiova 1948 are cu 17 puncte mai puțin decât FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova după patru ani și a semnat cu Universitatea Cluj, însă mijlocașul central a fost propus la FCSB! Dezvăluirea a fost făcută chiar de Gigi Becali.

Gigi Becali, după ce Mihai Rotaru a dorit să îl vândă pe Dan Nistor la FCSB înainte de meciul direct: „Să îmi dea el mie 50.000 de euro!”

Gigi Becali a dezvăluit că Universitatea Craiova a vrut să îl vândă pe Dan Nistor la FCSB: „A vrut să mi-l dea și mie pe Nistor. A vrut prin Șiman (n.r- Vasile Șiman, fost patron la Sportul) M-a întrebat cât dau pe el. Am zis « Minus 50.000 de euro. Să-mi dea el mie 50.000 de euro». Asta s-a întâmplat acum o săptămână”. 

ADVERTISEMENT

„Ceapă” a ajuns în cele din urmă la Universitatea Cluj, de unde s-a întors la Craiova fundașul dreapta, Ștefan Vlădoiu, și ar putea evolua împotriva FCSB-ului.

Becali consideră că în derby-ul de duminică, 19 februarie, se vor întâlni cele mai puternice echipe: „La meciul cu Universitatea Craiova se poate întâmpla orice. E ambiție mare. Ca valoare, suntem noi primii, apoi Craiova lui Rotaru. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu așa cred”. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se teme de echipa lui Adrian Mititelu: „I-am zis că va fi în play-off”

Gigi Becali e de părere că FC U Craiova 1948 joacă mai bine decât FCSB în acest moment: „Părerea mea că două echipe joacă fotbal acum. I-am zis lui Mititelu că va fi în play-off. Am văzut jocul. E chiar mai frumos decât al nostru”.

Astfel, Becali consideră că echipa lui Adrian Mititelu merită să se califice în play-off, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe. Știe însă care e și principalul minus al lui FC U Craiova 1948: „Ar fi drept ca FCU Craiova să fie în play-off. Echipa are jucători valoroși, dar sunt delăsători”.

ADVERTISEMENT

Aflată la patru puncte distanță de Sepsi înainte de decizia Comisiei de Disciplină a FRF, Gigi Becali nu ar fi surprins dacă olteanii ar bate tot până la finalul sezonului regulat: „Dar dacă simt miros de sânge, de play-off, credeți că mai pierd vreun meci?”.

Gigi Becali, singur împotriva tuturor: „Totul se joacă în funcție de mine!”

Gigi Becali e convins că toate echipele se vor alia în play-off împotriva FCSB-ului„Ce e foarte important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe locul 1 sau pe 2. De ce? Ca să depindem doar de noi. Altfel, e greu. Nu ai pe nimeni aliat. Adică, toată lumea e împotriva ta”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB e convins că se va face totul ca echipa sa să nu câștige titlul de campioană: „Dacă nu joci în ultima etapă în meci direct cu Farul sau CFR Cluj… Rapid, Craiova și CFR nu vor fi cu mine niciodată. Veți vedea ce va fi în play-off, mai ales în a doua parte.

Totul se joacă în funcție de mine. Doar Becali să nu fie. Ei nu au treabă cu FCSB, ci doar cu Becali. Spun «Doar Becali să nu fie». Dar Dumnezeu nu va face cum vor ei”.

Becali propune și un scenariu interesant în ultima etapă, care poate fi interpretabil: „Să zicem că eu mă bat cu Farul. Iar Farul ar juca în ultima etapă cu CFR Cluj. Ce va face CFR? Va zice ‘Stai, domnule, că eram cam obosiți’. Și va câștiga Gică, 100%. Nu s-a mai întâmplat?”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT