News

Singurele cartiere din București unde găsești cele mai ieftine apartamente cu 2 camere. Ai metrou și parcuri în apropiere

Unde în București mai găsești apartamente cu două camere ieftine. Prețurile au crescut în ultima perioadă, dar în aceste cartiere sunt încă rezonabile.
12.05.2024 | 10:23
Singurele cartiere din Bucuresti unde gasesti cele mai ieftine apartamente cu 2 camere Ai metrou si parcuri in apropiere
Singurele zone din București unde se mai găsesc apartamente cu două camere ieftine. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ce cartiere din București se mai găsesc, încă, apartamente cu două camere ieftine. Per total prețurile au crescut semnificativ față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unei analize recente.

Singurele cartiere din București unde găsești apartamente cu două camere ieftine

În majoritatea cartierelor din București, apartamentele cu două camere au fost mai scumpe în luna aprilie 2024 decât în aceeași perioadă a anului trecut. Într-o singură zonă, prețul mediu este sub 70.000 de euro și anume cartierul Berceni- Giurgiului.

ADVERTISEMENT

Aici, conform unui studiu realizat de economica.net, proprietarii au cerut, în medie, aproximativ 67.000 de euro, 10% mai mult față de 2023. Apartamente cu două camere ieftine în București se mai găsesc și în alte cartiere.

Următoarele pe listă sunt Drumul-Taberei Ghencea, Pantelimon, Rahova-Sebastian, Colentina-Obor și Titan-Dristor. În aceste locuri, prețurile cerute de proprietari nu depășesc 80.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dintre toate, într-un singur cartier s-a înregistrat o micșorare a prețului față de aprilie 2023. Vorbim despre Pantelimon, unde apartamentele sunt mai ieftine cu două procente. În celelalte, costurile au crescut cu 10%.

Care este prețul pe metru pătrat

În primul trimestru al acestui an, prețul mediul al apartamentelor din București a fost de 1.578 de euro/mp util, potrivit unei analize realizate de imobiliare.ro. Astfel, prețurile sunt în creștere cu 2,3% în ultimele trei luni.

ADVERTISEMENT

Amintim că, în Ferentari, de pildă, se găsesc apartamente cu două camere la preț de provincie. O astfel de locuință, semidecomandată, situată pe strada Iacob Andrei, mobilată și utilată, se vinde recent cu 31.000 de euro.

Suma era negociabilă și, pe de altă parte, proprietarul accepta și schimbul cu un apartament confort 2, în aceeași zonă. „Proprietar vând apartament cu două camere confort 3 în apropiere de stația valtoarei. Mai exact pe strada ta Iacob Andrei nr 5 Apartament este la etajul 1 din 4 renovat, mobilat si utilat.

ADVERTISEMENT

Cu vedere mixta ( față și spatele blocului) în apropiere este Mega Image, Lidl. Posibilitate de parcare. Se vinde cu tot ce este în el. Prețul este de 31.000 de euro negociabil cu bun simț. Apartamentul este liber. Vă puteți muta în el oricând. Accept schimb doar cu confort 2 tot în zona”, se arată în anunțul publicat de vânzător pe OLX.

ADVERTISEMENT