Life

Singurele imagini cu iubita lui Reghecampf! Fotografii nemaivăzute cu noua “Regină” a antrenorului

Iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf este extrem de discretă, dar, cu toate acestea, FANATIK a reușit să obțină câteva imagini cu femeia care îl va face pe antrenorul Craiovei, pentru a treia oară, tată.
12.10.2021 | 13:54
Laurentiu Reghecampf divorteaza de Anamaria Prodan pentru a fi alaturi de Corina, iubita lui insarcinata Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Corina Caciuc, cunoscută în lumea bună și ca Bilcon, este una dintre cele mai senzuale blondine și, în ciuda faptului că este destul de prezentă în grupul oamenilor potent financiar, este extrem de discretă, cel puțin pe rețelele de socializare.

FANATIK a obținut, însă, imagini nemaivăzute cu iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf, iar un lucru iese în evidență: o anumită asemănare dintre ea și viitoarea fostă soție a antrenorului, Anamaria Prodan, cea care se intitula ”Regina” în relația cu antrenorul Craiovei sau cu fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Singurele imagini cu iubita lui Reghecampf

Blondă, înaltă, cu trăsături parcă sculptate, Corina atrage atenția oricărui bărbat cu feminitatea pe care o degajă. Trecută la modul discret prin mâinile unor medici esteticieni talentați, Corina se poate lăuda, la fel ca și Anamaria Prodan, cu forme de vis.

Mai mult, zâmbetul iubitei lui Laurențiu Reghecampf pare să fie una dintre armele secrete ale seducției tinerei domnișoare, iar ochii… sunt cu siguranță de natură să tulbure mințile oricărui bărbat.

ADVERTISEMENT

Corina și Anamaria Prodan seamănă?

Dacă ar fi să parafrazăm fraza din basmul Albă ca Zăpada, ne-am putea întreba ”Oglindă, oglinjoară, care este cea mai frumoasă din viața lui Reghe?”. Pentru că, la modul evident, asemănarea, în anumite fotografii, dintre Corina și Anamaria Prodan sare în ochi.

Amândouă sunt vopsite blond, cu șuvițe mai închise, amândouă au corpul sculptat – de natură, dar și de micile intervenții estetice realizare de medici pricepuți – și amândouă par să fie îndrăgostite de Dubai.

ADVERTISEMENT
Corina si Anamaria
Asemanatrea dintre Corina si Anamaria este evidenta Fotomontaj: Fanatik

Nu de altceva, dar, din informațiile obținute de FANATIK, Corina și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut în Dubai, loc în care focoasa iubită a antrenorului de la Craiova locuia de ani buni.

Doar că, mai spun informațiile noastre, din momentul în care l-a cunoscut pe Reghe, tânăra a decis să îl urmeze peste tot pe antrenor, ea locuind, în aceste momente, în Craiova, alături de el.

ADVERTISEMENT

Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată

Așa cum a dezvăluit, în exclusivitate, FANATIK, Corina este, acum, însărcinată în trei luni și antrenorul pare să fie nerăbdător să devină tăticul unei fetițe în compania actualei sale iubite.

Mai mult, așa cum a confirmat, cu luni în urmă, pentru FANATIK, Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan, el fiind decis, pare-se, să se căsătorească cu frumoasa Corina în momentul în care va fi, și legal, un bărbat liber.

De altfel, din informațiile obținute, se pare că Laurențu Reghecampf și Corina au stabili și cine le va fi naș la viitoarea nuntă, omul de afaceri Adrian Thiess conformând, în exclusivitate pentru FANATIK, știrea.

“Da, presupun că o fiu naşul lui Laurenţiu Reghecampf. Este fratele meu de 20 de ani! Răspunsul lui a fost că voi fi eu naş, dar noi mai facem şi glume după o prietenie de atâţia ani”, a spus Adrian Thiess.

Corina, iubita însărcinată a lui Reghe, o prezență discretă

Se știu puține lucruri cu certitudine despre Corina Caciuc, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, FANATIK a aflat că tânăra este originară din Deva, a urmat cursurile unuia dintre cele mai bune licee din oraș și are 29 de ani.

Mai mult, Corina a decis, încă de când era foarte tânără, să își caute norocul pe meleaguri străină, ea stabilindu-se o bună bucată de timp în Dubai, loc în care l-a și cunoscut pe Laurențiu Reghecampf.

În altă ordine de idei, din informațiile FANATIK, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina nu este una nouă, cei doi apucând, deja, să petreacă vacanțe de vis fie în Grecia, fie în Deltă, fiind, de altfel, și surprinși de paparazzi.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf va naște în primăvara anului viitor, făcându-l pe antrenorul Craiovei, pentru a treia oară, tată, în ciuda faptului că acesta este, încă, însurat cu Anamaria Prodan, iar divorțul nu se anunță deloc unul lipsit de tensiuni.

ADVERTISEMENT